O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   627 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   1.128 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   10.397 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   657 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   863 vizite  1 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   540 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   774 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   739 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   448 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   610 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   538 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   972 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.181 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.083 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   3.861 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   547 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.258 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   568 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   1.000 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   463 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   1.057 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   558 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   341 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   405 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   961 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Juan Amador la Heritage (comunicat)



(Mar 2011)
33.892 Vizualizarivizualizari
6 Comentariicomentarii

 

Juan Amador, Chef 3 stele Michelin, a ales pentru primul său proiect gastronomic din Europa de Est restaurantul Heritage

Heritage se concentrează pe spectacolul gustului şi se redeschide în aprilie.

Bucureşti, 28 martie 2011 – Începând cu 12 aprilie 2011, Juan Amador, unul dintre cei 50 de bucătari din lume cotaţi cu 3 stele Michelin, va demara primul său proiect gastronomic din Europa de Est la restaurantul Heritage din Bucureşti. Astfel, cei pasionaţi de gastronomia ca artă vor putea profita, şi în România, de creaţiile unui Chef consacrat la nivel internaţional.

Juan Amador a decis să îşi dezvolte primul proiect gastronomic marca Amador la restaurantul Heritage din Bucureşti, după un demers de mai multe luni de sondare a pieţelor din regiunea Europei de Est.

“Consider că am făcut cea mai potrivită alegere pentru proiectul meu. Am găsit la Heritage spaţiul adecvat unde împreună cu echipa mea de bucătari să experimentez şi să ofer gustul perfect. Ne-am antrenat ca o echipă olimpică să surprindem pasionaţii de gust din Bucureşti cu creaţiile bucătăriei Amador” – Juan Amador, Chef 3 stele Michelin, Heritage.

Sub semnătura lui Juan Amador şi a echipei sale, restaurantul Heritage va propune meniuri care îmbină şi recompun trei arii gastronomice de referinţă ale lumii: bucătăria tradiţională spaniolă – savuroasă şi plină de culoare şi arome solare, bucătăria germană – riguroasă şi consistentă – şi bucătăria franceză – creativă şi surprinzătoare, considerată de Amador “mama tuturor bucătăriilor”.

Prima propunere de meniu pe care o face pasionaţilor de gastronomie din Bucureşti a fost concepută în 3 variante: classic, evolution şi vegetarian. Fiecare dintre aceste variante va include creaţii marca Amador care se vor succeda în etape menite să trezească, să incite şi să răsfeţe simţurile consumatorului în toate registrele – gustativ, olfactiv şi vizual. Impresia finală, în viziunea lui Juan Amador, trebuie să fie gustul perfect care se imprimă în memoria senzorială a consumatorului.

Pentru implementarea proiectului gastronomic Amador la Heritage, bucătarul german a selectat o echipă de 9 bucătari formaţi în atelierul Amador, condusă de un Head Chef şi un Sous Chef cotaţi cu o stea Michelin.

Cei care doresc să savureze, cu toate simţurile, creaţiile lui Juan Amador la Heritage, au la dispoziţie sistemul de rezervări al restaurantului, pe site-ul www.heritage-restaurant.eu. Restaurantul va fi deschis pentru cină, de marţi până sâmbătă.

Despre Juan Amador

Juan Amador este unul dintre cei mai buni 50 de bucătari ai lumii. Considerat de criticii din întreaga lume un artist al jocului cu arome şi texturi, Juan Amador este singurul Chef din Germania care deţine două restaurante cu stele Michelin, Amador şi Amesa. Bucătăria lui Juan Amador este un mix între: bucătaria franceză (“mama tuturor bucătăriilor”), bucătăria spaniolă (după originea mamei) şi bucătăria germană (foarte strictă – fără căi alternative, în căutarea formei şi gustului perfect. În procesul de creare al meniului, Juan Amador descompune felurile clasice în elemente individuale pentru a le reconstrui cu ajutorul tehnicilor elaborate.

Despre Heritage

Heritage este un restaurat premium, dedicat pasionaţilor de gust care doresc să experimenteze o bucătărie avangardistă. Începând cu luna aprilie 2011 Heritage se redeschide cu un nou proiect gastronomic, bucătăria perfecţionistă marca Juan Amador, Chef 3 stele Michelin. Contact Heritage: Str. Polonă nr.19, Bucureşti, telefon:  021 – 210.88.50,0736.886.886  web: http://www.heritage-restaurant.eu/

(comunicat de presa Heritage)

Nota: Cu ocazia redeschiderii din aprilie, Heritage va avea si un nou logo:

Noul logo Heritage


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







:)… asa spuneam si eu pana cand am mancat prima data intr-un astfel de restaurant. A fost o experienta care mi-a ramas definitiv in minte si voi cauta sa o reiau ori de cate ori voi avea ocazia, oricat de mult m-ar costa. Si nu sunt de acord cu afirmatia ca nu exista “public” in Romania pentru asa ceva, sunt destui care stiu ce e eceea “haute gastronomie”, chiar daca nu-si vor permite sa mearga la un astfel de restaurant mai des de o data pe luna, sau chiar mai rara…

GB

Reply

    Esti optimist. :) Cand am spus public ma refeream mai ales la partea financiara. Tu ai plati oricat, dar nu totii ar face asta. Este adevarat ca, in ultimul timp, oamenii stiu din ce in ce mai multe in domeniu, dar sa aduci un chef cu 3 stele Michelin este prea mult. Este orgoliu si atat.

    Reply

      :):):) am vazut destui oameni (mai ales in strainatate) care isi pun bani deoparte luni de zile pentru a merge din cand in cand la astfel de restaurante… ca si cum ar strange bani de vacanta. Sunt sigur ca si in Romania se vor gasi destui din acestia cand isi vor da seama despre ce e vorba. Si vor fi si destui care vor invita pe cineva drag la o astfel de masa sau pe cineva pe care sa-l impresioneze. Si, la fel, vor pune bani deoparte pentru asa ceva. Eu asa as face, de pilda, daca as fi student cu bani putini.

      GB

      Reply

        :) Extrem de optimist. Da, da, da. Viata este frumoasa si primavara speciala. :)
        La asa ceva ma gandeam si eu, dar obiceiul acesta este rar in Romania. Plus ca a merge la un astfel de restaurant nu inseamna doar bani pentru mancare, ci si pentru intreaga tinuta.
        Daca-si permit sa piarda bani multi vreo cinci – sapte ani, pentru a educa piata si a face un obicei ca ei sunt destinatia exclusivista unde mergi sa aniversezi ceva etc, s-ar putea sa le iasa.
        Probabil, vor avea succes mai mult la cei care vor sa impresioneze (pe cineva, ca-si permit sa mearga acolo de nu stiu cate ori pe saptamana etc).

        Reply

Ce de oameni cu bani in Romania si dispusi sa-i arunce pe aiureli. Ideea in sine nu este o aiureala, dar nu tara noastra, unde nu exista public, cultura si nici venituri pentru asa ceva.

Reply

    majoritatea celor care aleg astfel de restaurante nu sunt neaparat romani, ci sunt expatii sau unii veniti in vizite de business in Romania, la corporatiile care isi desfasoara activitatea aici.
    daca as avea de organizat o astfel de vizita cu siguranta nu m-as gandi la City Grill sau La mama :))

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 4 = eleven