Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu

15 iulie 2020 | Locuri cool

Kanpai este primul „izakaya” din România, adică un pub / bistro cu mâncare gătită de un chef japonez, pentru toate buzunarele! Cu un sushi bar accesibil, atmosferă prietenoasă și multă voie bună, Kanpai te așteaptă să descoperi noul meniu de vară!

Dacă îți place bucătăria japoneză și ești îndrăgosit de preparatele lor, atunci musai trebuie să le faci o vizită celor de la Kanpai Bistro! Este unul dintre cele mai bune restaurante de acest gen din București – și nu o spunem doar noi: Kanpai a câștigat pentru al doilea an consecutiv premiul pentru cel mai bun Ramen din București. Și asta ar trebui să-ți spună multe!

Kanpai este un pub/bistro cu mâncare gătită de un chef japonez, cu un sushi bar accesibil, atmosferă prietenoasă și multă voie bună! Preparatele lor sunt foarte gustoase, indiferent ce alegi – fie că e vorba de sushi, yakitori, supe sau preparate la wok! În plus, de anul acesta au și o terasă nouă, mult mai mare și cu mai multe locuri, unde să-ți iei masa în aer liber și să te răsfeți cu mâncarea lor. Iar aceeasta nu este singura noutate din „meniu” (la propriu!).

Un nou meniu de vară de la Kanpai

summer rolls la kanpai bistro, din noul meniu de vară

Kanpai a adăugat recent noi preparate în meniul de vară! „Super Summer Menu” by Kanpai vine cu o mulțime de noutăți delicioase, pe care de abia așteptăm să le încercăm. Care, mai exact? Stai să vezi…

  • Summer rolls înseamnă patru tipuri de rulouri japoneze grozave: Philadelphia Salmon Kiwi Rol, Tuna Kiwi Roll, Mint Summer Roll și Mango Summer Roll.
  • Taco Taste demonstrează că imaginația nu are limite și vine cu două variante de taco… japonez: Salmon Taco și Tuna Taco!
  • Iar Summer Taste transformă patru tipuri dintre cele mai populare preparate în variante perfecte pentru zilele toride. Încearcă și tu noile Salmon Summer Salad, Tuna Summer Salad, Chicken Spring Rolls și Shrimps Pad Thai.

Descoperă meniul complet aici.

Rezervă online o masă la Kanpai Bistro și savurează noul gust al verii, în variantă japoneză!