KFC deschide primul restaurant din Galati

23 noiembrie 2013 | Noutati

KFC GalatiKFC continua extinderea in Romania si deschide astazi (21 noiembrie 2013 – n.r.) un nou restaurant, in Galati. Situat in cel mai nou centru comercial din oras, Shopping City Galati, in zona de food court, restaurantul KFC ocupa o suprafata de 161 mp. Odata cu aceasta deschidere, KFC a creat 30 de noi locuri de munca.

„Inaugurarea de la Galati marcheaza restaurantul KFC cu numarul 51 din Romania si primul din judetul Galati”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC. „Am ales orasul Galati pentru ca este un centru important din sud-estul tarii, o zona in care dorim sa ne consolidam pozitia. Noul KFC a fost foarte asteptat de galateni, iar aceasta confirmare am primit-o de multe ori, prin mesajele pe care acestia ni le-au transmis pe pagina noastra de Facebook. Ne bucuram ca de acum le putem oferi locuitorilor din Galati un restaurant unde pot savura preparatele delicioase de la KFC, atat de apreciate de clientii nostri”, a adaugat Monica Eftimie.

Adresa noului restaurantului KFC este centrul comercial Galati Shopping City, Bulevardul George Cosbuc nr. 251.

Pentru toti cei care isi doresc o masa rapida si gustoasa, KFC ofera clientilor sai produse de pui proaspat preparate in restaurant in fiecare zi.

Despre KFC

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. În prezent, in Romania sunt deschise 51 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza si un restaurant la Chișinau, Republica Moldova. Primul restaurant KFC din Romania a fost deschis in aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din București.

KFC este cel mai popular lant de restaurante specializat in produse din carne de pui, fiind recunoscut prin Reteta Originala, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken / Pui pe gratar Kentucky si Crispy Stripes, Aripioare Picante si sandvisuri de pui proaspat preparate.

(comunicat de presa)