KFC deschis in Noaptea Muzeelor

17 mai 2014 | Noutati

Sambata, 17 mai, cu ocazia celei de-a zecea editii a evenimentului cultural Noaptea Muzeelor, zece restaurante KFC din tara isi vor prelungi programul de functionare pana dimineata.

Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes, sarbatorit in intreaga tara. In sprijinul acestui eveniment, restaurantele KFC cu programul prelungit vor condimenta experienta culturala a consumatorilor cu produse delicioase specifice.

In Bucuresti, restaurantele KFC Universitate (Bd. Regina Elisabeta Nr. 23) si KFC Romana (Bd. G-ral Gh. Magheru Nr. 28-30) vor fi deschise pana la ora 04.00 A.M., cele din magazinul Unirea Shopping Center (Aripa Calarasi) si KFC Dorobanti (Calea Dorobantilor Nr. 239), pana la ora 03.00 A.M., iar restaurantele din orasele Brasov (P-ta Sfatului, Nr. 4), Pitesti (Calea Bucuresti, Nr. 36), Craiova (Calea Bucuresti, Nr. 29), Ploiesti (Bulevardul Independentei, Nr. 15), Cluj (Strada Iuliu Maniu, Nr. 1) si Timisoara (Piata Victoriei, Nr. 14),  pana la 01.00 A.M.

Evenimentul Noaptea Muzeelor este patronat, in mod traditional, de Consiliul Europei, de UNESCO si de Consiliul International al Muzeelor (ICOM). Noaptea Europeana a Muzeelor este pandantul nocturn al Zilei Internationale a Muzeelor, care are loc intotdeauna pe 18 mai.

*****

Despre KFC

KFC este cel mai popular lant de restaurante specializat in produse din carne de pui din lume si face parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. KFC este recunoscut prin Reteta Originala, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken / Pui pe gratar Kentucky si Crispy Stripes, Aripioare Picante si sandvisuri de pui proaspat preparate. 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienti in 109 tari.

In Romania, lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network KFC si numara 52 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza si un restaurant la Chisinau, Republica Moldova.

KFC deschis in Noaptea Muzeelor

(comunicat de presa)