KFC si in Promenada Mall

18 octombrie 2013 | Noutati

KFC deschide restaurantul cu numarul 50 din Romania in Promenada Mall

KFC Promenada MallKFC continua investitiile in Romania si inaugureaza un nou restaurant, in incinta Promenada Mall din Bucuresti. Odata cu deschiderea din Promenada, reteaua KFC ajunge la 50 de restaurante in Romania. Clientii KFC sunt asteptati in noua locatie in fiecare zi, intre orele 10.00 – 24.00, iar in perioada 17 – 21 octombrie se pot bucura de oferte speciale, disponibile exclusiv la KFC Promenada.

„Inca de la lansarea primului restaurant KFC in Romania, obiectivul nostru a fost sa ajungem cat mai aproape de consumatori, in cat mai multe orase din tara. Astazi, am atins pragul de 50 de restaurante, ceea ce ne confirma ca romanii iubesc KFC iar numarul consumatorilor nostri este in crestere de la an la an”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania. „Am ales o zona cheie din Bucuresti pentru a deschide restaurantul KFC cu numarul 50: Calea Floreasca, unul dintre hot spot-urile cladirilor de birouri din Capitala. Stim ca multi dintre clientii nostri isi doresc un pranz de la KFC la birou, iar cei care lucreaza in zona Floreasca se pot bucura acum de acest lucru. In plus, in perioada 17-21 octombrie am pregatit pentru acestia o oferta speciala: 1+1 gratis la orice meniu cu sandvis”, a adaugat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.

Noul restaurant este situat la etajul 2 al centrului comercial Promenda, zona foodcourt, din Calea Floreasca, nr. 246B sector 1, Bucuresti si are o suprafata totala de 130,5 mp. Odata cu deschiderea noului KFC Promenada au fost create peste 30 de locuri de munca.

Pentru toti cei care isi doresc o masa rapida si gustoasa, KFC ofera clientilor sai produse de pui proaspat preparate in restaurant in fiecare zi.

*****

Despre KFC

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 50 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

De asemenea, KFC Romania opereaza si un restaurant la Chisinau, Republica Moldova. Primul restaurant KFC din Romania a fost deschis in aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din Bucuresti.

KFC este cel mai popular lant de restaurante specializat in produse din carne de pui, fiind recunoscut prin Reteta Originala, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken / Pui pe gratar Kentucky si Crispy Stripes, Aripioare Picante si sandvisuri de pui proaspat preparate.

(comunicat de presa)