La Brasserie (Crowne Plaza)

Vizualizari 5.880 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Aug-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt41322

Au doua restaurante la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti: acesta, La Brasserie, si La Veranda. Practic, e un singur restaurant, spatiul fiind despartit sumar in doua parti: una, spre interior, mai elegant amenajata, pentru La Veranda, si terasa din sticla si cea din gradina pentru La Barasserie, care e ceva mai informal, dupa cum sugereaza si numele.

Locul arata foarte bine, asa cum te-ai astepta la un hotel de 5*. Nu le-am pus nota maxima la ambianta pentru ca La Brasserie era gol si, mai ales, pentru ca nu au dat drumul la aerul conditionat in mijlocul verii, la 34C afara. Nu stiu daca la La Brasserie au acelasi meniu ca la La Veranda. Aici au unul international, mai degraba clasic, cu o sectiune de sushi, in plus. Tartarul de ton a fost foarte bun, la fel si piureul cu trufe. Vita Black Angus a fosr buna, insa aproape arsa, desi cerusem sa fie mediu facuta. Sushi nu au fost prea bune, si sunt sigur ca o parte dintre ele au fost scoase din frigider, facute cu mult timp inainte, pentru ca orezul era uscat si nici gust nu mai aveau. Probabil ca nota de la mancare e mai mare decat ar fi trebuit, insa stiu ca cheful indian stie bine ce e aceea bucatarie fina. Sper ca era plecat in vacanta in perioada aceasta...

Serviciul a fost destul de bun, desi cam impersonal. Preturile sunt destul de mari, insa era de asteptat. La Brasserie de la hotelul Crowne Plaza e, asadar, un restaurant de hotel de lux asa cum te-ai astepta sa fie. (GB – august 2014)

Localizare La Brasserie (Crowne Plaza)

Bv. Poligrafiei 1, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Adrian Vasilica April 5, 2015 at 5:14 am

Am fost la Sunday Brunch si mi-a placut foarte mult. Conceptul este bufet “all you can eat”. Pretul include bauturile nealcoolice si calde. Ceea ce mi-a dat o impresie foarte buna a fost ponderea majoritara de mancaruri si creatii cu specific romanesc.

Salatele (in special cea de vinete) au fost extraordinare. Ouale umplute cu pasta de somon si icre de Manciuria m-au fermecat. Departamentul de peste si fructe de mare s-a prezentat cu o varietate si bogatie remarcabile. O surpriza placuta au fost sarmalele de doua tipuri, de vita si de miel (tare de tot!). Mamaliga era taiata in cuburi – foarte original. Friptura de vita la tava a fost frageda si gustoasa. Preparatele din bucataria Orientului Mijlociu, Indiei si Orientului Indepartat au fost si ele la randul lor delicioase si executate cu simt de raspundere si pasiune. O gama larga de branzeturi si deserturi sofisticate si laborioase inchideau cercul.

Personalul a fost curtenitor, amabil si profesionist. Bucatarii improspatau continuu bufetul si dadeau explicatii la cererea clientilor. Am avut o experienta foarte placuta si pot recomanda acest program de Duminica.

Voi reveni cat de curand si cu cea mai mare placere!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven × 8 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,