La Lavanda – o noua destinatie de vizitat pe Valea Prahovei

4 februarie 2016 | Noutati

Pentru amatorii calatoriilor scurte prin tara si pentru toti cei care sunt in cautarea unor noi destinatii culinare aproape de Bucuresti, venim cu o veste buna. In comuna Cornu, cam la 30 de minute de Ploiesti, a aparut acest restaurant cu un design savuros: La Lavanda.

Asa cum ii spune numele, restaurantul a luat tot ce e mai frumos din zona inmiresmata a Frantei, Provence, si a adus movul delicat al florii de levantica in interiorul localului. Intregul decor este legat de tot ce semnifica lavanda: calm, gingasie, aventuri delicate si un univers de poveste pentru toate simturile.

Din poze, putem banui ca La Lavanda e un restaurant inedit, tocmai bun pentru scurte escapade departe de oras.

sursa foto
sursa foto

 

Ce stim pana acum despre La Lavanda:

– muzica din local vine de la viniluri ascultate ca pe vremuri, la pick-up

– in restaurant fumatul este itnerzis

– La Lavanda are o capacitate de 40 de locuri

Ce spun ei despre ei:

Am vrut ca „La Lavanda” sa fie unul dintre cele mai frumoase restaurante de pe Valea Prahovei si ne-a iesit. Am vrut sa fim departe de tumultul specific marilor statiuni si ne-am stabilit la Cornu, pe o strada linistita. Am vrut bauturi fine, pentru cunoscatori si le avem. Am vrut cea mai buna ambianta sonora si ne-am cumparat viniluri.
Acum vrem doar sa veniti pe la noi, sa ne gustati vita Wellington, salata de spanac cu nuci, seminte de in si crema mascarpone, sau pachetelele LaLavanda. Tinem deschis de la pranz pana seara tarziu, in fiecare zi.

Ne gasiti usor: suntem pe strada centrala cu sens unic din Cornu (Bulevardul Eroilor), spre capat, pana in troita.

Rezervari la 0737.261.402.

Acum va vom lasa cu pozele de la La Lavanda si cu intrebarea: cine vrea sa dea o fuga aici?