La Mircea Macelaru' - Restaurant, Delivery si Carmangerie

Vizualizari 2.637 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare:  
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist; Steak & grill
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Macelaria a fost infiintata in anul 1997 in Restaurantul Ovidiu din Piata 1 Mai dupa care din anul 2000 s-a mutat la locatia actuala.

Din anul 2004 s-a nascut Complexul "La Mircea Macelaru", amplasat pe str. Mr. Alexandru Campeanu nr. 15, in zona P-ta 1 Mai care leaga Bulevardul Ion Mihalache de Primaria Sectorului 1 (fosta) la doar cativa pasi de P-ta Victoriei. Se poate vorbi nu numai de calitatea produselor din carne, proaspete, transate in carmangeria proprie si date spre vanzare in macelaria de la parterul restaurantului cat si de calitatea mancarii preparate de oamenii specializatii care par a nu iesi deloc din bucatarie.

NOU!!! Incepand de la data de 04.07.2011 am deschis serviciul de livrare la domiciliu

-> Acum aveti ocazia sa comandati gratarul gata facut la voi acasa -> Produsele se pregatesc la gratar cu carbuni !

RESTAURANTUL :

* Salonul clasic are o capacitate de maxim 60 de persoane. Este situat la primul nivel si va asteptam oricind pentru a savura un prinz linistit, o cina romantica sau o petrecere speciala in ambientul unui fundal muzical preferat.

* Salonul traditional are o capacitate de maxim 120 de persoane si va asteapta sa degustati produse ca: sarmalute cu mamaliguta, tochitura moldoveneasca, bulz traditional romanesc, alaturi de o palinca de pruna, in compania formatiei localului, care va ofera cea mai buna muzica din folclorul romanesc.

* Salonul vinatoresc are o capacitate de maxim 70 de persoane. Si intr-un ambient specific notei sale, va invita la degustarea preparatelor noastre vinatoresti ca: prepelita la jar, civet de caprioara, escalop de mistret, medalion de cerb carpatin si multe alte preparate alaturi de care puteti servi un vin bun si rafinat din podgoriile romanesti.
Localizare La Mircea Macelaru' - Restaurant, Delivery si Carmangerie

Str. Maior Alexandru Campeanu nr. 15, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am avut ocazia sa cumpar de cateva ori carne de la renumitul “Mircea Macelarul” o carne de calitate,gustoasa si sincer sa fiu…..imi facea pofta si cruda :) Recomand cu caldura :)

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× six = 54Taguri: , , , , , , , , , , , ,