Lansarea meniului de toamna la Muse Bistro

27 octombrie 2016 | Noutati

Muse este un mic bistro in zona Dorobanti, un loc intim si prietenos pe o strada ferita de haos. De cand a fost preluat, bistro-ul si-a propus un meniu care sa mixeze mai multe gastronomii. Pe acelasi concept surprinzator in gusturi, echipa Muse anunta si lansarea meniului de toamna. Detaliile, mai jos.

muse
#musedetoamna este varianta upgradata a primului meniu Muse Bistro lansat sub patronajul lui Chef Silviu Furdui si Chef Robert Pujina.

Gandit cu atentie absoluta fata de gusturile celor care ne trec pragul si imbunatatit cu arome de sezon de pretutindeni, noul meniu cauta sa satisfaca cele mai fine gusturi si, in acelasi timp, sa le ofere papilelor un déjà vu parca traditional.

Pe langa aromele-semnatura ale Muse Bistro, de influente frantuzesti si mediteraneene, meniul toamna-iarna vine in plus cu un iz arabesc, romanesc reinterpretat si barbeque american.

muse 3

Vom incepe devreme celebrarea si va vom astepta sa gustam din toate preparatele #MuseBistro si vom da cep, oficial, noii selectii de vinuri. Asadar, va asteptam vineri, 28 octombrie, incepand cu ora 16:00 si pana seara tarziu, sa sarbatorim impreuna toamna!

Pentru rezervari: 0740 123 455 / hello@musebistro.ro

Mai multe detalii.