Live Voice & Piano Duet, in fiecare sfarsit de saptamana, la AGO

15 octombrie 2014 | Noutati

Ruxandra & AlinDesi cunoscut in special pentru frumoasa terasa de pe malul lacului Herastrau, o data cu venirea sezonului rece, AGO Restaurant revine la atmosfera eleganta si intima cu care si-a castigat clientii fideli, inca de la deschidere. Astfel, in fiecare seara de vineri, dar si sambata, o data la doua saptamani, AGO gazduieste un seducator show live sustinut de frumoasa Ruxandra Macarescu (voce, pian) si talentatul Alin Prodan (pian).

Incepand cu ora 21:30, cei doi tineri artisti care, pana la varsta de 28 de ani, au fermecat sute de fani din tari precum Marea Britanie, Italia, Cipru, Spania sau Ungaria, dau viata unora dintre cele mai iubite hituri ale tuturor timpurilor, intr-o interpretare originala si seducatoare. In plus, in serile de sambata, Ruxandra si Alin aduc clientilor AGO un program artistic si mai irezistibil, venind acompaniati fie de saxofon, fie de chitara sau vioara. Printre piesele care se regasesc in playlist-ul celor doi artisti se afla hituri precum: Mon Mec a Moi (Patricia Kaas), La Vie en Rose (Edith Piaf), Wonderful Tonight (Eric Clapton), Un actor grabit (Laura Stoica) sau Delilah (Tom Jones).

Serile de muzica live de vineri si sambata completeaza programul de entertainment deja cunoscut, pe care AGO il ofera, saptamanal, clientilor sai. Inca din luna mai a acestui an, AGO Restaurant si-a adjudecat seara de joi prin seria petrecerilor tematice pe care le organizeaza de atunci, fara intrerupere. Conceptul unic, decorul spectaculos si programele de animatie inedite au transformat  petrecerile AGO intr-unele dintre cele mai dorite, asteptate si spectaculoase evenimente ale saptamanii, din Bucuresti.

(comunicat de presa)