Mantuleasa 40 - bar&grill

Vizualizari 2.079 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Situat in inima Bucurestiului pe strada Mantuleasa la numarul 40, in apropiere de bulevardul Carol I, restaurantul Mantuleasa 40 va invita sa redescoperiti placerile tihnite ale unei mese bune in oras alaturi de familie sau colegi.

Fie ca este vorba de mic dejun, pranz sau cina, va asteptam cu o atmosfera intima si prietenoasa alaturi de savuroasele noastre preparate cu specific traditional romanesc precum si cu delicii din bucataria internationala.

Restaurantul nostru dispune de un salon cu o capacitate de 70 locuri si o terasa incapatoare si luminoasă cu o capacitate de peste 60 locuri amenajate kntr-un cadru natural linistit si racoros, locul ideal pentru o masa de pranz in zilele toride de vara.

Atat gustul desavarsit al preparatelor noastre gatite cu multa pricepere de bucatarii nostri, cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care personalul va intampina, intregesc bine cunoscuta noastra ospitalitate si sloganul “Hai sa te lingi pe degete!”
Localizare Mantuleasa 40 - bar&grill

Str. Mantuleasa Nr. 40, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am asteptat 15 minute sa ne ia comanda si pana la urma ne-am dus noi sa o dam, 40 de minute sa vina 3 omlete care nu au ajuns si am optât pentru plecare.Nici macar un NE CEREM SCUZE nu am auzit.
TOTAL DEZAMAGITI

Reply

Buna ziua. La capitolul livrare, Mantuleasa 40 este sub medie : cartofii prajiti au fost execrabili (maronii, prajiti probabil in ulei folosit de inca 10 ori inainte, gust ranced) in mai multe randuri, nu trimit toate produsele dar pe bon se regasesc, deci le platesti, iar “scuzele” sunt de tipul “va trimitem un orez in locul burgerului care a lipsit ieri din livrare”.
Vazusem review-uri bune si am comandat in mai multe randuri produse diferite, dar 90% sunt mediocre si 10% de calitate medie. Nu recomand.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 × one =Taguri: , , , , , ,