Marea finala What’s [email protected] Barbizon

10 decembrie 2013 | Noutati

Whats cooking at Barbizon 3World Trade Center Bucuresti s-a relansat in acest an pe piata evenimentelor cu un nou concept, dedicat promovarii valorilor romanesti, care se caracterizeaza printr-o serie de evenimente inchinate acestor valori. Unul din evenimentele prin care ne-am propus sa sustinem tot ce are mai frumos de oferit Romania este “What’s [email protected] Barbizon”, concept initiat de Cristina Chiriac, director general World Trade Center Bucuresti.

Marea Finala What’s [email protected] Barbizon si-a desemnat joi Marele Chef, iar castigatorul finalei stranse a fost maestrul Tandarica, cu un muschiulet de vita oriental cu ceapa caramelizata si ciuperci pe un pat de orez salbatic.

Cristina Chiriac“Sunt mandra ca am reunit aici, la World Trade Center Bucuresti, valorile romanesti si le-am facut sa se exprime intr-o atmosfera plina de caldura si prietenie. Chiar daca Ovidiu Lipan Tandarica a castigat Marea Finala, toti cei 15 de chefi care au gatit la show-ul nostru au fost castigatori. Vom continua cu astfel de evenimente, pentru a arata ca Romania stie sa isi pretuiasca valorile“, a declarat Cristina Chiriac, director general World Trade Center Bucuresti.

Toti cei cinci finalisti, Dan Paul, Diana Bart, Mita, Monica Rosu si Ovidiu Lipan Tandarica, si-au pus la incercare talentul culinar, in fata celor 60 de invitati, iar maestrul Tandarica si-a adjudecat cu mandrie premiul cel mare. Ceilalti patru finalisti nu au fost deloc mai prejos, Dan Paul a gatit un platou cu sushi si sashimi, care s-a clasat pe pozitia a doua in top, Diana Bart a gatit ton in crusta crocanta de susan si migdale cu legume mixte la gratar, Mita de la Bere Gratis a incantat asistenta cu un piept de rata cu sos de gutui, iar Monica Rosu a gatit un desert savuros – Christmas Panna cotta.

Whats cooking at Barbizon 1Multumim tuturor celor 15 chefi: Remus Borza, Make, Ana Maria Branza, Ruxandra Dragomir, Cristi Martin, Bogdan Pavlica, Nicoleta Munteanu, Ellie White, Madalin Ionescu si Silviu Prigoana, pentru indrazneala, tenacitatea si colegialitatea de care au dat dovada pe parcursul acestor sase luni. De asemenea, multumim partrenerilor nostri: Bursa, Murfatlar, Domeniile Samburesti, Schlumberger.

Premiul cel mare a fost inmanat de domnul George Butunoiu, vestit critic culinar si a constat intr-o cupa hand made, realizata de actorul Cristi Martin, unul din cei 15 de chefi care au participat la What is [email protected] Barbizon incepand din luna iulie a acestui an.

* * *

World Trade Center Bucuresti are in portofoliu hotelul de 4 stele Pullman, cu 203 camere, un centru de conferinte cu 10 sali multifunctionale, centrul expozitional Plaza, 11.000 mp spatii de birouri, 3.500 mp galerii comerciale si 2.000 mp de restaurante. World Trade Center Bucuresti va gazdui in aprilie 2014, a 45-a Adunare Generala a World Trade Centers Association, care va reuni centrele similare de pe mapamond, eveniment care va marca si aniversarea a 20 de ani de la infiintarea World Trade Center Bucuresti. Ne puteti gasi pe www.wtcb.ro.

Hotelul Pullman World Trade Center Bucharest face parte din lantul Accor. Hotelul este clasificat la 4 stele si ofera cele mai bune facilitati, oferind acces la comunitatea de business a Bucurestiului prin locatia sa. Ne puteti gasi pe http://www.pullmanhotels.com/gb/hotel-1714-pullman-bucharest-world-trade-center.

Whats cooking at Barbizon 4

(comunicat de presa)