McDonald's lanseaza primul burger bio, cu carne fara antibiotice

25 septembrie 2015 | Noutati

McDonald’s a anuntat ca va lansa in Germania primul burger bio, cu carne fara antibiotice si care provine de la vite crescute in conditii umane. Ceea ce inseamna ca McDonald’s recunoaste indirect ca restul burgerilor serviti in restaurantele lor contin carne care nu este chiar atat de „bio”. Sau poate am inteles noi gresit…

In orice caz, germanii vor avea ocazia sa consume cei mai sanatosi burgeri pe care McDonald’s i-a servit vreodata, acestia se vor numi McB.

Sursa foto: Inhabitat.com
Sursa foto: Inhabitat.com

Nu este prima data cand McDonald’s incearca sa-si spele imaginea si sa puna accentul pe mancare mai sanatoasa, „mai bio”. Insa, se pare ca de aceasta data se ia destul de in serios, iar Germania pare locul potrivit pentru a derula acest program, pentru ca este cea de-a doua cea mai mare piata de desfacere pentru produsele organice, dupa SUA.

Pentru a-i convinge pe germani de calitatea carnii pe care o vor folosi in noul McB, cei de la McDonald’s au realizat si un scurt documentar care arata exact in ce conditii sunt crescute vitele ce vor fi transformate in burgeri bio.

Daca stiti germana, probabil ca veti intelege un pic mai multe: