MEZE Taverna si AA Travel te trimit intr-o calatorie culinara in Grecia

25 iulie 2013 | Noutati

O vacanta in Grecia te invata sa te bucuri de lucrurile simple si sa intelegi traditiile unui popor pe cat de vechi, pe atat de plin de viata. De aceea, vara aceasta, restaurantul grecesc MEZE Taverna si agentia de turism AA Travel iti pregatesc o experienta greceasca autentica, o calatorie culinara in Grecia.

Daca la MEZE Taverna descoperi atmosfera greceasca si bucatele traditionale chiar in Bucuresti, cu AA Travel te poti bucura de aceleasi preparatele delicioase in tavernele din Grecia.

Cultura si traditiile grecesti sunt accesibile in oricare moment al anului chiar in inima Bucurestiului, la MEZE Taverna, unde mancarurile realizate dupa retetele originale ofera o experienta autentica. MEZE Taverna te trimite cu fiecare masa intr-o calatorie culinara in sufletul Greciei prin preparatele gatite din ingrediente aduse de Chef Georgios in Romania special pentru fiecare reteta.

Si daca MEZE Taverna iti aminteste de cele mai frumoase momente din Grecia, cu agentia de turism AA Travel poti alege sa te bucuri de un concediu chiar in tara zeilor. Poti incerca inghetata Pagoto Kaimaki, pe care o gasesti si la MEZE Taverna, direct in Halkidiki, destinatia preferata a romanilor care au ales agentia de turism. Plajele celor trei brate care alcatuiesc peninsula, Kassandra, Sithonia si Muntele Athos, isi invita vizitatorii sa descopere golfulete ascunse, sate pitoresti si orase istorice.

Iar daca iti doresti sa incerci pestele proaspat pe plajele statiunilor cosmopolite din Grecia, AA Travel iti propune o vacanta in Insula Rhodos, cea mai mare din Arhipelagul Dodecanese. De asemenea, poti alege sa vizitezi Corfu, Creta sau Kos, acestea reprezentand doar cateva dintre destinatiile incluse in ofertele agentiei de anul acesta.

Pentru ca Thassos si Halkidiki sunt orasele grecesti aflate in topul preferintelor romanilor care aleg vacantele oferite de agentia de turism AA Travel, poti  descoperi cele 2 destinatii prin intermediul social  media.

Calatoria gastronomica oferita de MEZE Taverna este intregita de cea mai mare expozitie de fotografii realizate cu Instagram din Romania. Fotografiile realizate in Thassos de cei 16 bloggeri participanti la Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4 sunt gazduite de restaurant in aceasta perioada. Expozitia aduce in restaurant elemente ale vacantei petrecute in Thassos, pofta de viata tipic greceasca si contribuie la experienta autentica pe care fiecare masa la MEZE Taverna o reprezinta.

Mai mult, pentru ca MEZE Taverna isi propune sa ne aduca mai aproape de traditia culturala a Greciei, pasionatii de experiente culinare vor fi surprinsi si pe pagina oficiala de Facebook MEZE Taverna. Impreuna cu agentia de turism AA Travel, restaurantul grecesc pregateste o surpriza: o aventura desavarsita in Halkidiki, pe plajele ce au pastrat de-a lungul timpului farmecul universului grecesc.

Pentru informatii suplimentare:

Adina TOADER, THE PRACTICE – adina@thepractice.ro si 0751 751 166.

(comunicat de presa)