Molcom Carnivores & Craft Beer – bere si slow street food in gradina

22 septembrie 2016 | Noutati

Doi reprezentanti din zona food&drinks isi dau intalnire la un eveniment in care berea artizanala si gustarile fac casa buna pentru degustator. Mai exact, MOLCOM, un concept de slow street food din Sinaia si producatorul de bere artizanala Ground Zero au batut palma sa va invite la un eveniment in curtea fabricii de bere.

molcom

Detaliile, mai jos:

MOLCOM e un hub de voie buna si potol domol. Cand i-am intalnit prima data, erau cuminti, se grabeau incet si faceau sandwich-uri bune pentru oameni sanatosi la cap care isi doreau o alternativa alimentara cat mai sanatoasa, autentica si gustoasa cu putinta.

I-am provocat sa experimenteze niste craft beer si sa-si imagineze niste sandwich-uri pentru „mad people” care beau numai #craftbeer si saliveaza la preparate carnivore care merg unse cu Ground Zero Beer. Ce-a iesit, puteti gusta sambata asta la @Molcom Carnivores & Craft Beer la noi in curte. Noi le-am incercat deja… si cu mana pe un pahar cu #IPA va juram ca sunt cele mai bune sandwich-uri pe care le-am mancat in ultima vreme!

FOOD MENU:
#1 Beef Steak Sandwich
muschi de vita, cipsuri din cartofi dulci, bacon jam!, mix de frunze

#2 Lamb Steak Sandwich
muschiulet de berbecut, cripy bacon, humus, tabbouleh, baby spinach

#3 Pulled Pork Sandwich
spata de porc la cuptor, cipsuri de cartofi dulci, ceapa deshidratata, mix de frunze

CRAFT BEER MENU:
#MorningGlory #IPA
#SpicedOddity #AutumnAle
posibil sa fie gata si alte beri care sunt inca la fermentat
_____________________________
Vremea se anunta buna in weekend