Motiko - deserturi japoneze de lux

Vizualizari 1.286 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Pati/cofetarie
Pozitionare: Autoservire
Bucatarie: Japoneza
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

MOTIKO – desertul ca o filosofie…

Moti este un desert traditional japonez cu o reteta veche de mai bine de 500 de ani. Colectia de deserturi MOTIKO include prajituri in crusta de orez cu diferite umpluturi.

MOTIKO – un desert care imbina utilul cu placerea… Te ademeneste cu aspectul sau atragator, trezindu-ti o dorinta arzatoare de a-i simti imediat gustul.

Creatorii au dat prioritate naturalitatii si calitatii produsului, lasand la o parte termenul de valabilitate si criticile privind pierderea formei acestui desert. Moti este un desert deosebit care necesita un tratament deosebit. Pentru a pastra toate proprietatile sale benefice, moti este vandut sub forma congelata. Timpul ideal pentru a savura din plin gustul acestui desert este de 15 minute dupa cumpararea lui.

In cazul in care circumstantele nu permit acest lucru, este recomandat de a pastra desertul la o temperatura nu mai inalta de 7 grade, maxim 24 de ore. De retinut este ca toate calitatile gustative ale desertului moti pot fi simtite cu adevarat doar dupa decongelare, cand acesta devine moale, dar elastic.

Moti – un desert specific, ce nu poate fi inteles imediat si de oricine. insa el are o trasatura distinctiva: cei care si-au declarat dragoste fata de moti, raman cu el pentru totdeauna.
Localizare Motiko - deserturi japoneze de lux

Afi Palace Cotroceni, str. Vasile Milea nr. 4, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 × = eightTaguri: , , , , ,