Noi nume pe scena culinara de la Bucharest Gourmet Festival

18 aprilie 2016 | Noutati

Bucharest Gourmet Festival tocmai ce-a devenit si mai delicios. Nu de alta, dar a anuntat noi nume care vor face spectacol pe scena culinara de la festivalul din weekendul 3-5 iunie, cel mai important eveniment dedicat culturii gastronomice si artei gustului. Bucharest Gourmet Festival avea loc in zona Drive-in din Baneasa Shopping City.

Festivalul va include cinci zone principale dedicate gastronomiei: Street Food, Fine Dining & Urban Contemporary, International Cuisine, Romanian Gastronomy si Barbeque. Pe langa acestea, vor exista si alte spatii tematice, precum: Ice Cream & Sweets Corner, World of Beers, Deli Market, Wine & Sparkling, Coffee & Tea, Cocktail Lounge etc.

gourmet festival

Numarul foarte mare de comercianti ce vor face parte din line-up-ul culinar al Bucharest Gourmet Festival va crea un peisaj gastronomic variat pentru cei ce vor trece pragul Bucharest Gourmet Festival. Publicul va avea posibilitatea sa descopere restaurante faimoase din Bucuresti si din tara si sa experimenteze cele mai alese preparate, totul intr-un decor culinar complet.

Cele mai noi confirmari pe scena culinara de la Bucharest Gourmet Festival sunt:

Taj Restaurant si Hard Rock Café (International Cuisine);

Vatra Neamului si Cherhana Jurilovca (Romanian Cuisine);

Switch.eat (Barbeque Area);

Bacania ROD (Deli Market);

Simbio, Furgoneta, Butoiul cu inghetata, Burger Van si Peste Paine (Street Food);

SanThe (Ice Cream & Sweets Corner).

 

Din categoria vendorilor non-food, ii vom avea alaturi de noi in zona Deli Market si pe cei de la C&V Water, specializati in comercializarea echipamentelor si tehnologiilor pentru tratarea apei potabile.

Pretul biletelor de acces la Bucharest Gourmet Festival ce va avea loc la Baneasa Shopping City, in perioada 3-5 iunie 2016, va fi de 15 lei pentru biletul de o zi sau 30 de lei pentru abonamentul pentru toate cele trei zile de festival, Detaliile despre punerea lor in vanzare urmand a fi anuntate in curand. Copiii sub 14 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit la Bucharest Gourmet Festival.

 

Detalii eveniment

Detalii pe Facebook