Avalon – prezentare

AVALON Address: Howard Johnson Grand Plaza Hotel Calea Dorobantilor 5 – 7, District 1, Bucharest Tel. 021 201 5030 Capacity: 80 – 100 persons Underground, guarded parking available In a contemporary environment and cozy atmosphere, our Canadian Chef Henrik Sebok offers you a wide variety of contemporary, avant-garde dishes and flavors that tantalize all your …

Inainte de a merge la La Cena faceti un test de rezistenta fizica!

Cunoscutul restaurant-pizzerie de pe Maria Rosetti nu e un restaurant “de fite”, nici nu pare sa fie rodul vreunei pasiuni innascute a cuiva pentru gastronomie, ci e facut ca sa faca bani. Repede, multi, constant, desi nu fara efort si imaginatie. Ceea ce e un lucru de admirat, totusi. Am fost curios sa stiu al …

Ieri m-am impacat cu Casa Ardeleneasca (Caredy)!

Acum vreo doi ani mi-au dat un peste stricat la restaurantul acesta. Nu m-a afectat prea tare pentru ca, aproape toata viata mea mancand departe de casa (mai intai la cantina, apoi pe la restaurante), am vazut multe si mi s-au intamplat si lucruri mult mai rele. Nu m-a mirat prea tare nici ca ospatarul …

Mancare buna si “circ” la Balthazar

Dupa ce era sa ma bat cu un chelner, nu am mai trecut de vreo doi ani pe la Balthazar, desi am mancat foarte bine acolo, de fiecare data. Eu nu las automat bacsis la un restaurant, nici nu imi scot calculatorul ca sa socotesc exact cat e “atata la %” din nota de plata, …

Intrebati de Nicoleta cand mergeti la Capricciosa

Oare cine ar putea crede ca un restaurant de la “capatul pamantului”, printre locuri virane si santiere de constructii, situat intr-o baraca de lemn pe care te astepti sa o vezi cazand la trecerea primei betoniere pe sub geamurile sale (si trec multe, incontinuu!) sa aiba un asemenea succes? Multa vreme nu am crezut, desi …

Cum mi-am dat eu seama ca Jaristea si-a pierdut banca de date

Am avut foarte multe ezitari inainte de a ma hotari sa ma duc din nou la Jaristea, loc in care am mers de multe ori pana acum cinci ani, mai ales cand imi veneau ceva straini in vizita. Cu destula teama am pus mana pe telefon si am format numarul. Mi-am spus numele si apoi …

Cum gandeste un chelner

Eu m-am bucurat foarte tare cand am aflat ca s-a deschis un alt restaurant grecesc aproape de biroul meu, pana la care sa pot merge pe jos. Ar merita ceva concurenta Mesogios, ca e destul de scump. Imi place mult mancarea greceasca, probabil iremediabil influentat de pasiunea pentru tot ce e legat de acea parte …

Despre Dantes si chelnerii lui insetati de cunoastere

Chinuitul restaurant din Piata Dorobantilor (Beller, ca sa fiu mai precis)se pare ca nu prea a avut noroc in viata, desi a trecut prin mai multe maini pana acum si s-au facut diverse experimente pe “spinarea” lui. Casa are personalitate, e mare – salile pentru clienti sunt pe 3 niveluri, din care o mansarda frumoasa, …

Restograf on Instagram

Ai un restaurant?

Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali

Află mai multe