Restaurant Novi Aquarium (inchis)

Vizualizari 22.610 Vizualizari 
Comentarii 8 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 68 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt52285

Inchis, spatiul va fi preluat de catre cei de la Fratelli, care vor deschide aici un club numit "Wonderful", sau, cel mai probabil, ortografiat fonetic (Uanderful), asa cum au facut cu Biutiful din Centrul Istoric. (Apr. 2013)

---------------------

Novi Aquarium e noul restaurant Aquarium, deschis chiar inainte de Anul Nou 2012 in locul defunctului Classa di T din Piata Floreasca. Asa dupa cum ii sugereaza si numele, fostul si foarte vechiul Aquarium, din Alecu Russo, de la Piata Gemeni, s-a mutat in Floreasca si a facut si un foarte semnificativ facelift cu aceasta ocazie. Vechiul Aquarium s-a inchis definitiv la sfarsitul lui 2011.

Classa di T, al lui Turcu, cel cu fotbalul, era amenajat neinspirat si demodat, desi se vedea ca au fost bagati multi bani acolo. Novi Aquarium a avut noroc de un arhitect mai bun, care stie ce si cum, restaurantul arata foarte bine, e luminos si aerisit, destul de bine amenajat si decorat, cu lucruri de calitate, desi nu foarte original.

Mancarea e asemanatoare cu cea de la fostul Aquarium, probabil ca si cheful (un croat) e acelasi. Meniul e din bucataria italiana, aproape exclusiv din carne si peste. E destul de buna mancarea de la Novi Aquarium, si ce am scris la recenzia fostului Aquarium se potriveste si aici, in foarte mare masura, asa ca nu reiau comentariile. Nu e fine dining, desi ii suspectez ca asta ar incerca sa te faca sa crezi, mai ales daca te uiti la preturi, la ceremonialul prezentarii si la serviciu. Au fost bune toate felurile pe care le-am mancat, nu e nimic de lasat in farfurie, insa nici nu cred ca au vreun fel sau mai multe care sa iti lase vreun gust memorabil.

Preturile sunt mari, o masa in doi, cu o sticla de vin, trece usor de 400 sau chiar 500 de lei. Unele portii de la Novi Aquarium sunt de marimi obisnuite ochilor si burtilor bucurestene, insa altele sunt destul de mici, asa ca am ajuns la concluzia ca doar mancarea de la Novi Aquarium nu face banii pe care ii lasi sarbului, daca iti aduci aminte ce ai putea primi pentru aceiasi bani in alte cateva locuri din Bucuresti.

Serviciul e bun, sunt multi chelneri care sar la cel mai mic gest sa-ti indeplineasca dorintele. Noi i-am fi dorit un pic mai dezinvolti si mai neinhibati, insa e doar o nuanta subiectiva. Clienti am vazut destui, si asta nu e putin lucru pentru un restaurant deschis de putin vreme, chiar daca e unul mutat din alt loc si se presupune ca muti sunt cunostinte vechi.

In putine cuvinte spus, Novi Aquarium va deveni un restaurant cunoscut in Bucuresti, fara indoiala, asa cum a fost si vechiul Aquarium, si asta nu atat prin mancare, cat prin clientela care-i alimenteaza conturile sarbului. Vor fi aceiasi oameni din lumea fotbalului, fara indoiala, ca si la Aquarium, cu femeile lor senzuale, plus cativa alti oameni bogati care lucreaza sau locuiesc in zona, si pentru care e totuna cat platesc la un restaurant. (GB - ian. 2011)

Localizare Restaurant Novi Aquarium (inchis)

Calea Floreasca 111-113 (Piata Floreasca), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




novi aquarium este cel mai bun restaurant din lume de pe mapamond din univers…:))asta ar fi varianta sarbeasca…:))realitatea este alta service:catastrofa..apropo dc au plecat vechii ospatarii..??mancarea: slabuta rau.atmosfera: sarbeasca, adica mereu tensionata…nu o mai duce mult

Reply

Mda… se vede clar ca restaurantul nu se ridica la standardul cerut iar raportul calitate-pret lasa mult de dorit. Simplificand ideea vreau sa va spun ca ce se prepara in bucatarie comparativ cu ce scrie in meniu nu corespunde cu realitatea. Eu personal am lucrat pentru acest restaurant , nu are importanta functia,insa vreau sa precizez ca lacomia excesiva nu duce la succes. Iar mintind clientul , piperand pretul nefondat , etaland un profesionalism fals … te duce sigur la esec ! Ceea ce ii si doresc acestui sarb cu 4 clase care uita ca a copilarit intr-un sat de ciobani pe langa oi ! :) Du-te acasa bobane-ciobane in serbia ta din lumea a treia si lasa-ne pe noi romanii , ca tine am fumat multi ! Cu respect pentru site si pentru Dl.Butunoiu , pe care il apreciez si l-am servit personal 😉 si caruia ii urez succes pe plan profesional , aici ma retrag si va doresc “Pofta Buna ” indrumandu-va spre alte locatii dar numai aici NU . Ma inclin dumneavoastra…La revedere !

Reply

Din curiozitate am trecut si noi pe acolo. Facem parte din categoria oamenilor care mananca in fiecare zi in restaurante atat in Romania cat si afara. Sincer nu mi s-a parut o ambianta high class iar numarul mult exagerat al chelnerilor, PR, etc este exagerat in raport cu marimea localului si mai ales in raport cu numarul de clienti, creaind o senzatie de disconfort. Am consumat o supa care se vrea ”exquisite” pentru care am platit mai mult de 10 eur, pret exagerat avand in vedere ca s-a gresit undeva reteta pentru ca nu avea nici un gust.
Pestele in schimb a fost bun dar foarte scump. Si pe langa preturile exorbitante nejustificate de calitate, cum ii sade bine romanului, trebuie sa si fure la nota: pestele a fost cantarit cu tot cu apa din aquarium, numarul sticlelor de apa consumate s-a dublat, lucru impardonabil pentru un restaurant care se respecta si se vrea high class.

Reply

Acolo in sandramaua aia “intima” au rezistat ceva timp; din nefericire pt ei aici nu vor rezista nici macar un an, cel putin nu din ce produce restaurantul. Nu se ridica si nu s-au ridicat niciodata la nivelul preturilor practicate.

Reply

Mancarea foarte buna! Ne-a placuta tot ceea ce am comandat, insa cunoscand vechiul Aquarium, m-am dus cu gandul de a servi ceva din fostele preparate din acel restaurant. Se pare ca in acest caz, pentru noul restaurant au pastrat putine din felurile vechi, ceea ce pentru ei este posibil sa fie un lucru pozitiv, poate si pentru mine mai tarziu, insa personal mi-ar fi placut sa regasesc ceva mai mult din vechile preparate. Am apreciat grija ca serviciul sa fie impecabil, si mai ales atentia proprietarului pentru fiecare client in parte. Comparativ cu cel vechi, ca ambianta, cel din Alecu Russo era mai intim. Personal apreciez atentia si grija personalului pentru clientii sai, insa aceasta agitatie a 4 ospatari in jurul unei mese de 2 m-a facut sa ma simt totusi usor inconfortabil. Mi-ar placea sa mai extinda un pic meniul, insa sunt sigura ca vor fi intr-un final pe aceeasi linie cu necesitatile culinare ale clientilor lor! Din partea mea, mult succes!

Reply

    Sunt sigura ca daca ai fi vrut sa mananci ceva din vechile preparate , ai fi gasit ce sa mananci.Dar tu ai vrut sa servesti. Pentru asta, acolo, au fost angajati chenerii; de aceea n-ai putut sa servesti.Ei erau acolo ca sa serveasca ceea ce ai fi vrut tu sa mananci.

    Reply

Buna
Sunt unul dintre foarte multii oameni care mananca in oras, si am fost in multe tari si am fost si am mancat in multe restaurante, dar cum am mancat la NOVI nam mai gustat asa ceva de bun, si admosfera placuta si locul la nivel foarte inalt de bun gust !!!!!!!!! super !! bravo !!! il recomand pentru toata lumea cu gusturii rafinate !!!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× two = 6



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,