Oana Titica si retetele ei preferate

12 octombrie 2015 | Interviuri

Oana Titica e ceea ce denumim in zilele noastre drept o „foodie”. O iubitoare de mancare, o persoana gata sa incerce diverse preparate si care nu se da in laturi de la experiente gastronomice. Fix pe mana unui foodie putem sa mergem oricand vine vorba de recomandari de restaurante, retete si alte componente.

Dupa ce ne-a aratat lista ei de restaurante preferate, a venit randul ca Oana Titica sa ne spuna si care sunt retetele ei favorite, acele preparate pe care le mananca oricand cu drag si pofta.

Alegerile Oanei:

Iaurtul asta din cartea Persiana a Sabrinei Ghayour, una dintre gagicile mele preferate. Are castraveti, menta, alune de padure, stafide si miere.

reteta oana titica 1
Iaurt cu castraveti, menta, stafide si alune de padure

Reteta o gasiti pe blogul Oanei.

 

Chilli con carne, reteta Nigellei Lawson – as putea manca incontinuu

Chilli con carne si ciocolata

Reteta o gasiti pe blogul Oanei.

Crumble cu prune si migdale – pentru ca e toamna si inca sunt prune

????????????????????????????????????
Crumble de prune cu topping de migdale sarate

Reteta o gasiti pe blogul Oanei.

Restograf: Cel mai bun lucru pe care l-ai mancat oriunde in lumea asta mare  – care e ala si cateva cuvinte despre experienta.

Oana Titica: Nu stiu care e cel mai bun ever, dar pot sa zic ultima mancare cu care as fi vrut sa dorm sub perna. Un antreu de la Baracca, care se numeste Millefeuille de peste, cu ton, lup de mare si somon, tinuti pe sare, cu piure de mazare, wasabi si ghimbir. Este ceva pentru care m-as muta temporar la Cluj daca n-as fi atat de agitata.

baracca

Descopera mai multe despre Oana Titica.

Descopera restaurantele preferate ale Oanei Titica.