Ograda – targ de cultura si agricultura in Gradina Verona

27 septembrie 2016 | Noutati

Toamna nu inseamna ca punem stop evenimentelor culinare, pur si simplu le adaptam anotimpului. Fix asa este si targul de sambata si duminica aceasta de la Gradina Verona despre care va spunem mai multe mai jos:

Intre 1 si 2 octombrie, sub soarele de toamna si in aromele de struguri copti, Gradina Verona gazduieste o noua editie OGRADA – targ de cultura & agricultura.

ograda
La sfarsit de saptamana aducem laolalta in gradina din spatele Carturesti Verona carti bune de mancat, vinuri aurii de la Jidvei, placinte de Santimbru, branzeturi de la Coltesti, must si mestesugari intr-ale tesutului.

Sarbatorim culesul viilor cu un atelier de must pentru cei mici, dar si cu o degustare de vinuri pentru cei mari. Cafe Verona scoate ceaunul din pod si ne pune castronul in mana, iar librarii scot la soare carti de bucate fel de fel, biografii de mari bucatari, panere cu gemuri fine, dulceturi de moda veche, zacusca si alte bunatati de pus bine in camara.

Tanti Ana de la Petresti ne invata sa coasem si sa brodam, iar Jidvei aduce in Ograda producatori traditionali din zona Alba. Veniti sa ii cunoasteti si sa degustati din bunatatile pregatite in inima Transilvaniei!

Va asteptam in Gradina din zori si pana-n seara cu povesti, muzica si vinuri care sa va faca zilele de toamna mai insorite.

verona

Detalii eveniment.