Oktoberfest la Radisson

24 septembrie 2013 | Noutati

Blu Oktoberfest la Radisson Blu Bucuresti 3

S-a dat startul la Oktoberfestul de 5 stele: Radisson Blu a sarbatorit deschiderea editiei a-5-a a Blu Oktoberfest.  Deschiderea festivalului Blu Oktoberfest, editia 2013, organizat de catre cel mai mare hotel de lux din Bucuresti, Radisson Blu, a avut loc ieri 23 septembrie.

In fiecare an acest eveniment aduna peste 2500 de invitati printre care se numara personalitati ale comunitatii locale germane, nume sonore din business-ul romanesc dar nu in cele din urma grupuri de prieteni si familii care doresc sa se bucure de un eveniment inedit. In 2013 Blu Oktoberfest a inceput pe 23 septembrie si se va desfasura pe parcursul a 6 zile, pana pe 28 septembrie, in gradina interioara a hotelului Radisson Blu din Bucuresti.

Blu Oktoberfest la Radisson Blu Bucuresti 1Blu Oktoberfest aduce la Bucuresti toate ingredientele necesare pentru a recrea atmosfera exuberanta a Oktoberfest-ului din Munchen: peste 3500 litri de bere Hofbrau (berea oficiala Oktoberfest), mesele lungi de lemn amplasate in corturile traditionale albalbastru, cantecele formatiei Tiroler Alpenkavaliere si fetele imbracate in traditionala rochie “Dirndl”. Oaspeti care se vor bucura de o varietate de peste 40 de specialitati autentice bavareze pregatite de catre un bucatar autentic german Bernd Kirsch, Executive Chef la hotelul Radisson Blu din Bucuresti.

Meniul include preparate precum Bratwurst, Land Jager, Pfaelzer Spiesbraten, Schweine Haxen, Knodeln, Spaetzle, Sauerkraut, Bretzel sau delicioasele deserturi precum strudel cu mere si sos de vanilie sau turta dulce. Berea servita la Oktoberfest este special brasata pentru eveniment, fiind mai tare si mai acidulata decat cea obisnuita, ceea ce produce si faimosul ”gulerul” de spuma.

Meniu-ul costa 99 RON si include bufet deschis bavarez. Rezervarile pot fi facute la tel. 021 311 90 00.

Despre Radisson Blu Hotel, Bucuresti

Cu un numar total de 718 camere, Radisson Blu Hotel, Bucuresti face parte din Carlson Rezidor Hotel Group si este cel mai mare hotel de 5* din Romania. Situat in inima capitalei, pe Calea Victoriei, hotelul seteaza noi standarde in ceea ce priveste arhitectura si design-ul interior spectaculos. Cu 4 restaurante si 4 baruri precum si serviciile salonului Bali Spa sau cele ale World Class Health Academy care dispune de piscina interioara, piscina si jacuzzi exterior, sala de fintess si sauna, Radisson Blu Hotel din Bucuresti satisface cele mai exigente si diverse preferinte. Carlson Rezidor Hotel Group, unul dintre cele mai dinamice lanturi hoteliere la nivel mondial, detine peste 1,300 de hoteluri in 81 de tari, este sustinut de o echipa de peste 80,000 de angajati si include in portofoliu un grup de branduri puternice. (Radisson Blu, Radisson(r), Park Plaza(r), Park Inn by Radisson, Country Inns & Suites By CarlsonSM si Hotel Missoni).

(comunicat de presa)

 

Blu Oktoberfest la Radisson Blu Bucuresti 2