Old City Club in casa noua, tot in Centrul Vechi

20 august 2015 | Noutati

Old City se muta la o noua adresa, intr-un nou spatiu mult mai incapator si cu o bucatarie pusa la punct de un bucatar de la TopChef. Detaliile ni le povestesc chiar cei de la Old City:

Old City Club se muta in casa noua pe 14 august.

Dupa aproape 6 ani de super petreceri pe Lipscani 45 familia Old City a devenit atat de numeroasa, incat am hotarat sa ne mutam in casa noua. Ne vedem pe str Selari, nr.14, intr-o locatie mult mai incapatoare, de 1000m2 cu o capacitate dubla fata de spatiul actual.

Noua locatie are un sistem de sonorizare de ultima generatie, garderoba, zona VIP, un club enorm pentru petreceri incendiare si evenimente, dar  si o scena mare dedicata concertelor LIVE.

Pe Selari 14 veti gasi una din cele mai pretentioase bucatarii din Centrul Vechi. Bucatarul sef, Nicolae Vasile (TopChef), a conceput un meniu specific unui gastro-pub urban care se ridica la cele mai inalte standarde.

Schimbam locatia, dar nu si obiceiurile! Ramanem aceleasi gazde prietenoase si primitoare. Toate preturile practicate vor ramane neschimbate.

file-page1 file-page2

Stim ca suna a promisiune electorala, insa OLD CITY CLUB continua ce a inceput, si anume: Sa faca istorie in Centrul Istoric al Bucurestilui!