Old Nick Pub

Vizualizari 12.375 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 10 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt51009

Old Nick Pub a fost deschis in noiembrie 2011 in locul restaurantului Il Peperoncino, in Piata Lahovari, chiar unde incepe Dionisie Lupu. E fratale mai mic al unui Old Nick Pub din Sinaia, despre care am auzit ca ar avea o oarecare notorietate in zona si destul succes.

Old Nick Pub arata a pub englezesc, asa cum ii sugereaza numele. E bine amenajat, cu decoruri si culori englezesti, un concept destul de unitar si de bine realizat. Locul e destul de mic si de stramt, intr-o casa veche, si mi s-a spus ca vor deschide si la etaj, ceva asemanator cu ce au jos.

Meniul a fost o surpriza, pentru ca e in intregime italienesc, versiunea banala, adica felurile cel mai des intalnite in restaurantele bucurestene fara pretentii. Si mancarea e tot banala; nu e rea deloc, unele feluri sunt chiar bunicele. Am vazut ca insista sa-ti dea pizza, au spus ca e buna, insa noi am rezistat. Sigur, Old Nick Pub nu e un loc in care sa mergi pentru mancare mai buna decat in alte parti, e un local de pasaj, mai degraba, pus intr-o zona circulata, in care intri pentru ca-l vezi in drumul tau, nu cred ca vine cineva in mod special acolo.

Preturile sunt rezonabile, cu 60-70 de lei poti manca destul de bine. Serviciul e apatic si absent, fara niciun chef si vlaga, cu aerul ca abia asteapta sa te vada plecat de acolo.

Asadar, Old Nick Pub e un fel de pub englezesc cu meniu italienesc si serviciu romanesc, un restaurant corect pentru cei care sunt in centru, mai ales ca nu sunt multe optiuni in zona. (GB)

Localizare Old Nick Pub

Dionisie Lupu 88 (Piata Lahovari), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Old Nick Pub LAHOVARI. Servirea este sub orice critica, chelnerii aroganti, te rogi de ei sa vina la masa. La solicitarea noastra sa vina managerul…a venit o fiinta umana imbracata ca o ‘papusa’ (daca sa fim eleganti si nu vulgari), care a strigat doua minute spunand ca chelnerii sunt doar doi si erau foarte ocupati (fiind 4 clienti in tot localul), iar noi am vazut foarte clar ca chelnerii stateau pe net si radeau. Managementul e minus 10.
Nu mai mergem niciodata acolo…ca sa ne pastram buna dispozitie cand vrem sa iesim undeva

Reply

ESTE HAOS LA MARELE OLD NICK NU MAI MERG NICIODATA NICI IN SINAIA .CAND S A DESCHIS ERA BINE PERSONAL BUN PREPARATE OK ACUM ……………

Reply

Am fost aseara in acest local si am ramas cu un gust amar. Chelnerita care ne-a servit era foarte sictirita si nu se putea sa nu se strambe sau sa ne zica pe un ton de superioritate ”n-avem”. Uita ce am comandat, desi nu erau foarte multi clienti si cand ii reaminteam ne zicea pe acelasi ton ”dar n-ati cerut”. Am vrut sa beau o cafea la ora 20:15 si am primit un raspuns rastit ”nu se mai serveste cafea dupa ora 20”. Dar totusi am primit…Ideea e ca nu vom mai merge acolo, ne simteam ca in sala de pedepse, ne era si jena sa mai comandam.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 × six =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,