Omnivor – o revista despre ce si cum mancam

13 iulie 2013 | Noutati

Omnivor este o revista nascuta din credinta ca e important, mai ales in aceste vremuri, sa vorbim despre ce si cum mancam, despre tendintele si fenomenele care se impletesc in jurul gastronomiei, fie ca e atenția pentru hrana sanatoasa, intoarcerea la tradițional, sustenabilitate, food blogging, transformarea unei pasiuni in business sau democratizarea gatitului.

Mancarea poate sa reflecte, sa influenteze si uneori sa dicteze relatia cu noi insine, cu oamenii pe care-i avem aproape si cu lumea inconjuratoare.

Omnivor spune povesti despre oameni care si-au gasit rostul in viata datorita mancarii, care s-au mobilizat, au construit iubiri si au pierdut iubiri, au pornit afaceri și au inteles cum functioneaza societatea noastra datorita mancarii.
Din sumar: misiunea unui chef in viziunea lui Egon Nàday (VIA, Cluj Napoca); cum a construit Anca Feodor laboratorul de dulciuri Cookie Jar; ce-a invatat Mazilique de la gatit; fotografia preferata a editorului revistei What Liberty Ate; cum vede englezoaica Rachel Sargent bucataria „modern Romanian”. Cinele spontane PopUp Dinner; painea coapta de Apa. Faina. Sare; o comunitate de tarani care incearca sa se adune-ntr-o cooperativa. Eseuri si un pictorial cu dragoste care trece prin stomac.

Un preview de rasfoit, aici http://issuu.com/decatorevista/docs/omnivorpreview

Omnivor se poate cumpara direct din DoR Shop (shop.decatorevista.ro) sau de la distribuitorii nostri din Bucuresti si din tara: Carturesti, Reteaua Librarium (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara), libraria engleza Anthony Frost, Librairie Kyralina, Libraria GOG (Targu Mures), Violeta’s Vintage Kitchen, Bacania Veche, Bacania Coco, Urbanesc.