Toate articolele (770 articole)
Sushilize
(Jul 2017)
Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55!
Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta?
Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...
............................................
citeste tot
Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță!
Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...
............................................
citeste tot
Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție?
Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...
............................................
citeste tot
Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri - alaturi de prieteni si familie.
Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila.
Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...
............................................
citeste tot
Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze!
Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...
............................................
citeste tot
Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles!
Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior!
Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...
............................................
citeste tot
Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon.
Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon.
Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...
............................................
citeste tot
Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...
............................................
citeste tot
Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.
Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...
............................................
citeste tot
Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras.
Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...
............................................
citeste tot
Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...
............................................
citeste tot
Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras.
Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...
............................................
citeste tot
Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub.
Desi stim toti ca nu e nimic...
............................................
citeste tot
Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...
............................................
citeste tot
Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite.
Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...
............................................
citeste tot
Gala Oscar are glam de la un capat la altul, mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...
............................................
citeste tot
Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti.
Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...
............................................
citeste tot
Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...
............................................
citeste tot
Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...
............................................
citeste tot
Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura.
Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...
............................................
citeste tot
In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia.
Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...
............................................
citeste tot
Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...
............................................
citeste tot
E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...
............................................
citeste tot
Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...
............................................
citeste tot
Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...
............................................
citeste tot
BAI NEA BUTUNOIULE…LASA-NE NENE CU ANGOASELE DUMITALE… DACA AI AVEA VREO PREGATIRE IN DOMENIU POATE ERAI INTERESANT.. DAR ASA VORBESTI CA FLORAREASA MEDICINA… FA O SCOALA DE PROFIL SI PE URMA ASCULTAM OPINII DE PROFESIONIST .. NU DE MANCACIOS SEMI-MANELIST … IA VEZI BOSS.. CUM SUNT CARNATII DIN VITAN BARZESTI?! DA-LE O NOTA… TE RUGAM
nu stiu cine te-a lasat pe tine sa scrii recenzii. ai probleme cu capul, e imposibil sa nu ti auzi repetitiile. chiar nu stiu cine te a lasat pe tine sa scrii
dl butunoiu sa comande mancare in adevaratul sens al cuvantului, nu bruschete cartofi si crema de mazare, si abia atunci sa faca comentarii despre restaurante si mancaruri…
asa mi-a facut si la restaurantul personal o recenzie de tot rasul si drept dovada mergee de rupe
Faceti-ma sa inteleg ceva, mai intai: mancarea aceea care “nu e in adevaratul sens al cuvantului”, dar este in meniu, totusi, ce cauta acolo? Si e cumva gratuita, ca sa nu conteze prea mult ce spui despre ea? GB
As sa plecati la Berlin e la fel ca in Bucuresti fffff multe restaurante de tot felul cu cele mai bune mancaruri
Savuros…!
…articolul bineinteles !
Si pe buna dreptate.
Am ramas surprinsa citind parerea d-lui Butunoiu, pentru ca am avut placerea sa fiu invitata la o intalnire de afaceri la Palazzo Lido, unde servirea si mancarea au fost ireprosabile, facandu-ma sa ma simt “pe buna dreptate” ca intr-un Palazzo
Frumos scris
Ce pacat.