Participanti si programul de la BurgerFest

19 mai 2015 | Noutati

AFIS 17.05.15BURGERFEST, primul festival din Romania dedicat burgerilor, isi deschide portile vineri, 22 mai, la Verde Stop din Bucuresti. Pe langa degustarile de burgeri de la restaurantele participante, la BurgerFest anunta si o serie de concerte. Dar sa vorbim despre fiecare lucru in parte.

In primul rand, sa va spunem care sunt restaurantele care vor pregati burgeri la BurgerFest si care se vor lupta pentru titlul de cel mai bun burger:
· Burger Bar (Bucuresti)

· Burger Box (Bucuresti)

· Burger Van (Bucuresti)

· Bistro de l’Arte (Brasov)

· Grand Combo (Bucuresti)

· Ludic (Bucuresti)

· Modelier (Bucuresti)

· Old Brick Pub (Bucuresti)

· Sky Bar (Bucuresti)

Juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa – MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche).

Mai jos va prezentam programul concertelor din cadrul festivalului:

Vineri, 22 mai:
21:00 – GOLAN
Sambata, 23 mai:
19:00 – Coma
21:00 – Niste Baieti
Duminica, 24 mai:
21:00 – ROA

Despre BURGERFEST

Primul festival dedicat burgerilor din Romania – BURGERFEST – va avea loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Capitala. Pe langa cei mai deliciosi burgeri oferiti de restaurantele participante, publicul se va putea bucura si de muzica live.
Pe langa concerte si, evident, cei mai buni burgeri, festivalul va asigura si o serie de activitati recreative, cum ar fi badminton, tir sau tenis de masa, pentru cei care doresc sa faca si putina miscare si sa se relaxeze.
Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.

Biletele si abonamentele se pot cumpara in avans, in retelele MyTIcket.ro si Iabilet.ro
Dintr-o eroare de sistem, cateva din biletele de o zi au fost vandute specificandu-se data exacta in care ar fi valabile. Aceste bilete pot fi folosite in oricare din zilele festivalului, indiferent de data mentionata pe bilet.
Mai multe informatii despre BURGERFEST gasiti accesand urmatorul link: www.burgerfest.ro.