Boutique restaurant Chocolat (Beller)

Vizualizari 11.442 Vizualizari 
Comentarii 7 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 20 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt28006

Am revenit la Chocolat dupa multa vreme. Am scazut un punct la nota de la mancare, nota de la ambianta am lasat-o la fel; daca nu ar fi fost atat de plin restaurantul, as fi scazut-o si aici, pentru ca e un fum ingrozitor, iti blestemi zilele si numeri secundele pe care le mai ai de petrecut acolo, pana sa iesi la aer poluat doar de gazele de esapament, mirosul carora ti se va parea o adevarata desfatare. Si am marit cu un punct nota de la servicii. Preturile s-au marit destul de vizibil. (GB - ianuarie 2014)

--------------------- BR>
Chocolat din Beller s-a rdeschis in octombrie 2011 sub numele de "boutique restaurant Chocolat" dupa un "facelift" semnificativ si facut cu cheltuieli insemnate. Ce parere am eu despre noul "look" al Chocolaturilor - pentru ca si Chocolat din Victoriei si cel din Beller au fost remodelate dupa acelasi concept - am scris in detaliu intr-un articol ("S-a dus si atmosfera de la Chocolat...") si nu mai revin. Doar pe scurt spus, mie imi placea mult mai mult cum era inainte. Insa Chocolat din Beller are succes, am vazut multi clienti inca din prima zi de la deschidere. Oameni care stateau intr-un fum de-l taiai cu cutitul, nu stiu de ce si nu stiu daca au un sistem de ventilatie si nu ii dau drumul sa mearga, sau daca nu au deloc. Oricum, eu a trebuit sa stau o vreme afara, la aer curat, pana sa-mi revin si sa pot pleca ca sa-mi vad de ale mele.

Meniul e acelasi ca la Chocolat din Victoriei, mancarea pare sa fie identica. La fel ca si acolo, am stat in cumpana cand am pus nota la mancare. Cea de la Chocolat e mai buna decat cea de la restaurantele pe care le-am notat cu 8 (adica ***) si mai putin decat cea de la restaurante notate cu 9 (****) la mancare. Cum nu pot pune 8.5, am pus nota in favoarea restaurantului, asa cum am facut intotdeauna, adica 9 (****).

Preturile sunt rezonabile la Chocolat. Serviciul a fost foarte inegal, cu unii chelneri care nu ar avea ce cauta intr-un astfel de loc si cu altii cu care ne-a facut placere sa stam de vorba. Asadar, Chocolat de pe Beller, la fel ca si Chocolatul din Victoriei, sunt restaurante bune, in care cei de acolo iau lucrurile in serios. Mancarea e buna, si asta e cel mai important. Amenajarea si ambianta, ba chiar si serviciul, sunt prazi mult mai usoare subiectivitatii, asa ca va recomandam sa mergeti la Chocolaturile acestea ca sa va faceti propria parere. (GB - octombrie 2011)

Localizare Boutique restaurant Chocolat (Beller)

Aviator Radu Beller 13, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Servirea te dezgusta din start, pacat de locatie, ATENTIE SE FACE O CONFUZIE, PATRONUL DE LA CHOCOLAT ESTE CHIRIAS IN LOCATIA DIN RADU BELLER. ASTA CA SA SE STIE . . .

Reply

jignitor de scump pentru o prajitura cu o bucata de plastic in continut, scuzele au fost acceptate dar tot au pus o pe nota. a devenit o cafenea de muuuulti lei( ca sa nu zic de doi). bai baieti, voi nu sunteti in stare sa faceti un steak de ton la gratar, cred ca actionariatul sa culcat sau au ajuns la un nivel financiar prea inalt ca sa i mai intereseze si de clienti. NOTA 2

Reply

mancarea….nu mai are legatura cu conceptul,cred ca au angajat doar ajutori de bucatari, este sub orice critica si nimic nou de atatia ani…in rest , sauna de fum si toti angajatii se poarta de parca ar fi actionari. au inceput sa strice pana si prajiturile..pacat

Reply

Preturi exagerate, preparate banale, macarons vechi. Cat despre faimosul proprietar…numai de bine! Il cunoaste tot Bucurestiul si nu in sensul bun.

Reply

Extrem de scump pentru ce ofera.
Este jignitor de scump pentru niste preparate atat de mediocre!

Reply

PMB si PRIMARIA sector 1,verificati autorizatiile de demolare si constructie daca exista.daca exista sunt nule si facute in fals. vrificati documentatiile si veti constata falsul.

Reply

aici se demoleaza si se construieste la negru FARA AUTORIZATII .scrieti dar mai si cercetati. aici se incalca legea la greu si nimeni nu observa.probabil asa se obisnueste in sectorul 1,in ZONA PROTEJATA,dar cine sa observe cind legea bunului plac si a banului cred eu domina societatea si invinge legea.atentie PMB si primaria sect.1,disciplina in constructii,daca legea reprezinta un etalon.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six − 5 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,