Paul deschide o noua locatie in Sun Plaza Mall

27 mai 2014 | Noutati

Paul - Sun Plaza BucurestiDin dorinta de a fi cat mai aproape de consumatorii sai, Paul Romania anunta deschiderea unei noi brutarii de tip chariot in centrul comercial Sun Plaza Bucuresti Mall. Aceasta se afla la parter, intr-o zona intens circulata, chiar langa locul de joaca pentru copii.

„Stim ca Paul este un brand din ce in ce mai dorit, de aceea am incercat sa venim mai aproape de consumatorii nostri deschizand o noua locatie de tip chariot in zona de sud a Capitalei. Astfel, clientii din aceasta zona se pot bucura de produsele Paul mai rapid si mai usor”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul Romania.

In brutariile de tip chariot, Paul ofera o gama variata de paine, viennoiserie, dar si cunoscute deserturi frantuzesti precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolata si cafea, Moelleuex aux Chocolat, Tartelettes si alte delicii.

In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 11 locatii. Acestea se gasesc in Dorobanti, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Ploiesti Shopping City, dar si cu locatii de tip chariot in Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City la care se adauga si Sun Plaza Mall. Mai multe informatii despre produsele Paul, oferte si evenimente gasiti pe pagina de Facebook a Paul Romania.

*****

Despre Paul

Cu o traditie de 125 de ani Paul defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume. Istoria Paul incepe in 1889, cu o brutarie si patiserie frantuzeasca de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din intreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar in acelasi timp traditional si atemporal. Alaturi de pasiunea pentru painea frantuzeasca, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea marcii Paul.

(comunicat de presa)