Peste, paine si baclava ca-n Istanbul la un hub din Bucuresti

14 martie 2016 | Noutati

In Bucuresti e un hub inedit unde, de ceva vreme, a poposit un van unde puteti gasi streetfood turcesc. Rulota pe post de restaurant in aer liber se numeste Peste Paine si vinde, asa cum ii spune si numele, sandvisuri cu peste asa cum gasiti pe malul Bosforului, dar si chiftele, midii si alte delicii turcesti.

paine peste
sursa foto

Vineri, pe 18 martie, este si evenimentul care sarbatoreste prezenta acestui food truck la Manasia Hub. Detaliile le aflam chiar de la organizatori:

Manasia Hub gazduieste de ceva vreme o portie de Istanbul autentic regasit (nu)potolit in van-ul Peste Paine. Streetfood turcesc, asa cum doar pe malul Bosforului gasesti, e acum la Stelea Spatarul 13.

paine peste 2
sursa foto

Pe 18 martie, de la orele dupa-amiezii, sarbatorim noua asezare si noii prieteni. Condimente de la ele de acasa, peste proaspat, chiftele si alte bunatati inchise-n paine (si pe gustul si preferintele vegetarienilor) va vor astepta. Totul in atmosfera petrecerii Baklava All Inclusive – orchestrata maiastru de Zabriskie si Karadeniz.

P.S. Asa cum se intuieste din titlu, desertul cu Baklava si Turkish Delight sunt oferite cu drag si indestulare de Peste Paine.

Sa rezumam: Vineri, 18 martie, incepand cu orele 19:00, pe Stelea Spatarul 13, sarbatoare mancare turceasca autentica si muzica la fel.

peste paine 3
sursa foto

Evenimentul pe Facebook.

Detalii despre food truck-ul Peste Paine.