Peste Paine si ritmuri de acordeon in gradina Voila

14 iunie 2016 | Noutati

In frumoasa gradina a restaurantului Voila, joia aceasta se pune la cale un eveniment culinar care are toate sansele sa va faca super pofta. „Van, Vintage, Voila” implica mult unt, food truck-ul Peste Paine, ritmuri de acordeon si alte delicii.

Detaliile le gasiti mai jos:

van vintage

Am mai zis si o s-o mai zicem, cate e vara de lunga. Noua ne cam place untul! Cand e cu unt, inseamna ca e cu fericire. Asa ca Joi, 16 Iunie, adunam tot untul din oras, adica ce-i mai bun, si aducem in Gradina Voila spre veselire. Van-ul Peste Paine parcheaza pentru o seara la noi, sa le dam o lectie Teilor. N-o avea Bosforul tei, dar are arome cat sa innobileze tot General Budisteanu. O sa intram in bucataria mobila a lui Borga si o sa perpelim pesti, calamari, caracatite si tot ce mai incape pe plita incinsa.

Nea Nicu, zis si Acordeon, va mixa la instrumentul care l-a facut celebru, pana ne vom ridica de la mese si vom dantzui in gradina sa se aseze vinul in stomac.

voila 2

Cand va ia cu melancolie, puteti vizita Boutique-ul Vintage Butter care si-a facut cuib in Bistro, un cuib frumos, ce-i drept, cu comori adunate din colturi de lume si expuse aici spre vanzare.

Promisiunea serii, dincolo de cea a unui Bairam tropical: daca ne spuneti cum se zice rata in turca, poate va dam halva. Poate!

Deci Joi, incepand cu orele 20:00, turcim frantuzeste niste unt vintage la acordeon. Pe terasa, in Gradina, cum s-ar zice.

voila

BONUS: Daca demonstrati ca sunteti colectionari, va dam de baut. Toti cei care vor face achizitii Vintage Butter in seara evenimentului, vor beneficia de 15% discount la Bar.

Detalii eveniment.