Petrecere ardeleneasca la Casa Oprescu

27 mai 2013 | Noutati

Petrecere ardeleneasca – Descopera si testeaza retetele traditionale din Ardeal la Casa Oprescu!

Joi, 30 mai 2013, incepand cu ora 19, la Casa Oprescu va avea loc Petrecerea Ardeleneasca cu tema “Descopera si testeaza traditiile culinare ardelenesti!”. Timp de 3 ore, participantii vor putea testa preparatele ardelenesti promovate pe durata lunii mai, in cadrul proiectului „Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de Russenart Communications in parteneriat cu Arpis.

Pentru cei care doresc sa petreaca in stil ardelenesc, cu retete traditionale, bautura, muzica si dans, Restaurantul Casa Oprescu a pregatit doua tipuri de meniu, ce pot fi achizitionate la un pret special, cu conditia unei rezervari prealabile:
– Gustare ardeleneasca (cuprinde o portie de Crap Ardelenesc, o portie de Belezdruga si o carafa de 1/2 l de vin alb) – 35 lei/ meniu
– Meniu ardelenesc complet (cuprinde toate cele 4 retete ale lunii mai si o carafa de 1/2 l de vin alb) – 50 lei/ meniu

Meniurile vor fi completate cu deserturi (prajituri) oferite gratuit de restaurant. Pentru gurmanzi, restaurantul va pregati, suplimentar, un purcel (sau miel) si pui la protap, precum si gulas ardelenesc ce va fi servit cu paine pe vatra.

Seara se va incheia cu un program folcloric ardelenesc sustinut de Ansamblul Folcloric Doinita.

Adresa restaurantului Casa Oprescu este Strada Secerei nr.10, Sector 5, Bucuresti. Rezervari si detalii: 0749 271 476; 0742 222 290; contact@casaoprescu.ro

Despre Casa Oprescu

Deschisa in 2011 din dorinta de a readuce la viata preparatele romanesti traditionale, de a reinsufleti retetele pescaresti ale lipovenilor, Casa Oprescu este asezata intr-un loc plin de verdeata, la poalele dealului din parcul Tineretului. Toate produsele sunt servite in ceramica de Horezu, gatite dupa retete originale, unele vechi de peste 100 de ani.

Mai multe detalii despre proiect pot fi gasite pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/TraditiiCulinareRomanesti.

(comunicat de presa)

*