Povestea lansării Restograf 2.0 sau de ce avem un nou look

7 mai 2019 | Noutati

A fost odată ca niciodată.. Restograf

La început a fost mâncarea. Apoi au apărut oamenii care știu să o facă, localurile și specialitățile. Și din 2011 noi, Restograf, care i-am vizitat pe toți, le-am încercat bucatele și le-am spus poveștile.

.. care acum crește și devine Restograf 2.0

Acum Restograf se transformă din povestitor al mâncării în cel mai bun prieten al celor care o caută. Restograf 2.0 știe locurile cool, specialitățile ieșite din comun, tot ce e nou și tot ce e vechi, dar la fel de bun. Restograf știe asta nu numai pentru că a fost acolo, ci mai ales pentru că oamenii faini care îl folosesc au fost acolo și au spus povestea experiențelor lor. Restograf 2.0 este acum o comunitate a celor care se pricep la mâncare, la distracție și la povești. Cei care sunt la curent cu noutățile, care găsesc mereu noi moduri de a se distra, pentru care viața e o experiență continuă.

.. platforma care iți rezervă și confirmă instant masa la restaurant

Acum poți afla tot ce vrei să știi despre localurile din România și poți rezerva o masă la restaurant în timp real, simplu și rapid, direct din site-ul sau din aplicațiile Restograf. În plus, acum ai posibilitatea de a împărtăși părerea ta despre local, preparate și servire și de a clădi o comunitate bazată pe review-uri autentice.

.. din 1 iunie 2019

Restograf 2.0 nu va mai fi numai despre mâncare. Ci despre oameni pasionați, veseli și vii.