Prima Lady Chef din SE Europei se asociaza cu Margaritar

15 ianuarie 2012 | Noutati

Ti-ai dorit vreodata sa ai ajutorul unui bucatar celebru chiar la tine acasa? Margaritar te invita in bucataria primei Lady Chef din sud-estul Europei, pe www.zaharmargaritar.ro.

Zaharul Margaritar te invita in bucataria Corneliei Ghisoi, prima Lady Chef din sud-estul Europei, in cadrul noului website interactiv www.zaharmargaritar.ro.

Noul website include cele mai importante noutati legate de brandul Margaritar: promotii, lansari de produse si materiale informative. Cei pasionati de gatit vor putea achizitiona diverse produse promotionale din shop-ul online.

In sectiunea video “online cooking show”, Cornelia Ghisoi va prezenta lunar cele mai inedite retete, povestite cu har si pricepere. In plus, va oferi sfaturi si secrete din bucataria sa si va raspunde intrebarilor cititorilor in cadrul Comunitatii Margaritar.

“Mi-am dorit dintotdeauna sa impartasesc celorlalti pasiunea mea pentru gatit, iar prin intermediul noului site voi ajunge in bucatariile mai multor romani carora sper sa le fiu de ajutor. Le voi dezvalui din retetele mele preferate si micile secrete descoperite de-a lungul experientei mele,” a afirmat Cornelia Ghisoi, Lady Chef.

“Ne-am propus sa cream un spatiu prietenos unde oamenii sa intre in taramul dulce al zaharului Margaritar si sa se molipseasca de spiritul creativ al Corneliei Ghisoi,” a declarat Sorin Soroceanu, Director Marketing in cadrul companiei Agrana. “Noul website va deveni astfel locul de intalnire pentru cei care aleg brandul Margaritar”.

Cornelia Ghisoi este prima lady chef din Romania, o titulatura oferita pentru prima data unei femei din Sud Estul Europei de catre Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor. Lady Chef a Romaniei are o experienta vasta in domeniul culinar: a participat la numeroase concursuri de profil interne si internationale, competitii care i-au adus nenumarate medalii, dar si recunoasterea internationala si este vicepresedinte al ANBCT (Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism). In prezent, este Bucatar Sef in cadrul Hotelului Aro Palace din Brasov.

(comunicat de presa)

sursa foto: Ziua de Vest