Ce faci de Revelion? Vrei la Mare? Vrei la Soare?
(Dec 2017)
   760 vizite  0 comentarii   

  Da, ai citit bine! Anul acesta, urmând tradiția petrecerilor de Revelion din anii trecuți, Stadio – Restaurant cu Atrium îți promite pentru 2018 și mai multă distracție! Au pregătit un Beach Party, în care au recreat atmosfera de la mare, pe care o iubești atât de mult...

............................................citeste tot

O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   1.119 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   1.632 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   11.737 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   1.276 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   1.065 vizite  1 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   747 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   1.128 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   1.203 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   608 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   796 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   700 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   1.192 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.412 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.320 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   5.059 vizite  1 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   784 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.771 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   747 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   1.300 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   608 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   1.363 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   751 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   502 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   683 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Primul preparat din Romania creat special pentru o cauza caritabila



(Mar 2014)
1.901 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Primul preparat din Romania creat special pentru o cauza caritabilaHabitat for Humanity Romania si Red Angus Steakhouse lanseaza primul preparat din Romania creat special pentru o cauza caritabila. 50% din vanzarile produsului vor fi donate de Red Angus Steakhouse catre Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity Romania si Red Angus Steakhouse lanseaza in premiera in Romania un preparat menit sa sprijine viziunea asociatiei: o lume in care toti oamenii au posibilitatea sa locuiasca decent. Este pentru prima data in Romania cand un restaurant creeaza un preparat special pentru o actiune de cause-related marketing.

Produsul, creat de catre Executive Chef-ul Red Red Angus Steakhouse, canadianul Dale Meek, se numeste The Habitat for Humanity Special si este inclus in meniul Red Angus Steakhouse pe perioada nelimitata. Din vanzarile acestuia, Red Angus Steakhouse va dona 50% catre Habitat for Humanity Romania, care va reabilita, in proiectul Big Build 2014, locuintele pentru 48 de familii din municipiul Caracal.

Preparatul The Habitat for Humanity Special a luat nastere la initiativa echipei Red Angus Steakhouse si este parte din strategia de responsabilitate sociala a companiei. The Habitat for Humanity Special a fost creat pornind de la ingrediente alese de membrii echipei Habitat for Humanity Romania. Fiecare ingredient a fost integrat de catre Cheful Red Angus Steakhouse, Dale Meek, intr-un fel de mancare delicios si satios, menit sa ofere energie si forta voluntarilor pe santierele Habitat for Humanity Romania: carne frageda si suculenta de vita de Uruguay, cartof lionez, ceapa dulce si aromata, spanac si sos chimichurri.

„Parteneriatul cu Habitat for Humanity Romania este unul foarte drag noua, fiindca ne ofera oportunitatea de a sustine asociatia facand ceea ce stim noi mai bine. Ne propunem sa fim gazde bune si punem la dispozitia oaspetilor nostri experienta Red Angus Steakhouse – un produs excelent, din carne de vita frageda si suculenta, servire atenta, cel mai bun blues din oras, toate acestea incadrate intr-un decor original, autentic american. Stim ca timpul este un subiect sensibil pentru publicul nostru, asa ca am gandit o forma de implicare la indemana oricui. Preconizam ca produsul va deveni treptat unul dintre favoritele oaspetilor nostri. Noi, cei de la Red Angus Steakhouse, suntem mandri sa sustinem Habitat for Humanity Romania si anticipam ca, pe viitor, implicarea noastra in programe de responsabilitate sociala va creste.”, a declarat Ana Doaga, Communications Officer Red Angus Steakhouse.

“Suntem bucurosi ca prietenii de la Red Angus Steakhouse au venit cu o initiativa indrazneata care sprijina implicarea oamenilor in cauze sociale chiar si atunci cand fac un lucru obisnuit, cum este sa ia masa. Parteneriatul cu Red Angus Steakhouse este un exemplu demn de urmat pentru companiile din Romania care, prin implicarea in campanii de cause-related marketing, ofera clientilor un instrument  la indemana pentru a fi mai responsabili social si, in acelasi timp, isi consolideaza pozitia in piata. O companie responsabila social are o reputatie mult mai buna, iar acest lucru inseamna oportunitati crescute de business, clienti mai multi si mai usor de fidelizat, angajati motivati si devotati.”, a declarat Mario DeMezzo, Director National Habitat for Humanity Romania.

Pretul produsului este 95 RON si poate fi comandat in restaurantul Red Angus Steakhouse, din Strada Franceza, nr. 56, Bucuresti.

Despre Red Angus Steakhouse

Red Angus Steakhouse este restaurantul premium, cu specific american, localizat in cea mai linistita si pitoreasca zona a Centrului Vechi, cu vedere catre Curtea Veche si Biserica Sf. Anton.

Red Angus Steakhouse aduce un concept inovator, menit sa livreze o experienta personalizata ce imbina legendarele fripturi fragede si suculente, pregatite din carne certificata USDA Choice, cu un decor original si creativ, ce cucereste prin clasicele simboluri americane -pasiunea pentru motociclete, rodeo, un pinball autentic si servirea de exceptie, asigurata de personalul amabil si competent al locatiei. La toate acestea, se adauga cel mai bun blues live din oras, in interpretarea lui Brent Melancon, muzicianul american venit din New Orleans, pentru a canta exclusiv la Red Angus Steakhouse!

Despre Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity Romania este una dintre cele mai importante organizatii din Romania in domeniul locuirii sociale. Din 1996 construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Prin cele sapte filiale ale sale din Beius, Cluj, Radauti, Comanesti, Pitesti, Cumpana si Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane sa aiba un loc decent in care sa traiasca si alte 20.000. La nivel international, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 800.000 de locuinte pentru 4 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg Globul.

(comunicat de presa; in fotografii: Dale Meek & Mario DeMezzo)


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven + 8 =