Primul preparat din Romania creat special pentru o cauza caritabila

23 martie 2014 | Noutati

Primul preparat din Romania creat special pentru o cauza caritabilaHabitat for Humanity Romania si Red Angus Steakhouse lanseaza primul preparat din Romania creat special pentru o cauza caritabila. 50% din vanzarile produsului vor fi donate de Red Angus Steakhouse catre Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity Romania si Red Angus Steakhouse lanseaza in premiera in Romania un preparat menit sa sprijine viziunea asociatiei: o lume in care toti oamenii au posibilitatea sa locuiasca decent. Este pentru prima data in Romania cand un restaurant creeaza un preparat special pentru o actiune de cause-related marketing.

Produsul, creat de catre Executive Chef-ul Red Red Angus Steakhouse, canadianul Dale Meek, se numeste The Habitat for Humanity Special si este inclus in meniul Red Angus Steakhouse pe perioada nelimitata. Din vanzarile acestuia, Red Angus Steakhouse va dona 50% catre Habitat for Humanity Romania, care va reabilita, in proiectul Big Build 2014, locuintele pentru 48 de familii din municipiul Caracal.

Preparatul The Habitat for Humanity Special a luat nastere la initiativa echipei Red Angus Steakhouse si este parte din strategia de responsabilitate sociala a companiei. The Habitat for Humanity Special a fost creat pornind de la ingrediente alese de membrii echipei Habitat for Humanity Romania. Fiecare ingredient a fost integrat de catre Cheful Red Angus Steakhouse, Dale Meek, intr-un fel de mancare delicios si satios, menit sa ofere energie si forta voluntarilor pe santierele Habitat for Humanity Romania: carne frageda si suculenta de vita de Uruguay, cartof lionez, ceapa dulce si aromata, spanac si sos chimichurri.

„Parteneriatul cu Habitat for Humanity Romania este unul foarte drag noua, fiindca ne ofera oportunitatea de a sustine asociatia facand ceea ce stim noi mai bine. Ne propunem sa fim gazde bune si punem la dispozitia oaspetilor nostri experienta Red Angus Steakhouse – un produs excelent, din carne de vita frageda si suculenta, servire atenta, cel mai bun blues din oras, toate acestea incadrate intr-un decor original, autentic american. Stim ca timpul este un subiect sensibil pentru publicul nostru, asa ca am gandit o forma de implicare la indemana oricui. Preconizam ca produsul va deveni treptat unul dintre favoritele oaspetilor nostri. Noi, cei de la Red Angus Steakhouse, suntem mandri sa sustinem Habitat for Humanity Romania si anticipam ca, pe viitor, implicarea noastra in programe de responsabilitate sociala va creste.”, a declarat Ana Doaga, Communications Officer Red Angus Steakhouse.

“Suntem bucurosi ca prietenii de la Red Angus Steakhouse au venit cu o initiativa indrazneata care sprijina implicarea oamenilor in cauze sociale chiar si atunci cand fac un lucru obisnuit, cum este sa ia masa. Parteneriatul cu Red Angus Steakhouse este un exemplu demn de urmat pentru companiile din Romania care, prin implicarea in campanii de cause-related marketing, ofera clientilor un instrument  la indemana pentru a fi mai responsabili social si, in acelasi timp, isi consolideaza pozitia in piata. O companie responsabila social are o reputatie mult mai buna, iar acest lucru inseamna oportunitati crescute de business, clienti mai multi si mai usor de fidelizat, angajati motivati si devotati.”, a declarat Mario DeMezzo, Director National Habitat for Humanity Romania.

Pretul produsului este 95 RON si poate fi comandat in restaurantul Red Angus Steakhouse, din Strada Franceza, nr. 56, Bucuresti.

Despre Red Angus Steakhouse

Red Angus Steakhouse este restaurantul premium, cu specific american, localizat in cea mai linistita si pitoreasca zona a Centrului Vechi, cu vedere catre Curtea Veche si Biserica Sf. Anton.

Red Angus Steakhouse aduce un concept inovator, menit sa livreze o experienta personalizata ce imbina legendarele fripturi fragede si suculente, pregatite din carne certificata USDA Choice, cu un decor original si creativ, ce cucereste prin clasicele simboluri americane -pasiunea pentru motociclete, rodeo, un pinball autentic si servirea de exceptie, asigurata de personalul amabil si competent al locatiei. La toate acestea, se adauga cel mai bun blues live din oras, in interpretarea lui Brent Melancon, muzicianul american venit din New Orleans, pentru a canta exclusiv la Red Angus Steakhouse!

Despre Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity Romania este una dintre cele mai importante organizatii din Romania in domeniul locuirii sociale. Din 1996 construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Prin cele sapte filiale ale sale din Beius, Cluj, Radauti, Comanesti, Pitesti, Cumpana si Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane sa aiba un loc decent in care sa traiasca si alte 20.000. La nivel international, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 800.000 de locuinte pentru 4 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg Globul.

(comunicat de presa; in fotografii: Dale Meek & Mario DeMezzo)