Primul workshop de nutritie constienta din Romania

6 noiembrie 2014 | Noutati

Dr. Nirdosh Kohra si Nutr. & Chef Dhyan Gulistan sustin primul seminar pe  tema nutritiei constiente din Romania. Evenimentul are loc in perioada 15 – 16 noiembrie, in Bucuresti.

Nutritionist & Chef Dhyan GulistanO Dr. Nirdosh Kohraabordare holistica – nutritia constienta – ne face sa descoperim in ce fel hrana ne ajuta si ne afecteaza corpul, mintea si emotiile. Punanad in practica principiile nutritiei constiente vom sti ce putem manca pentru a ne sustine sanatatea la nivel fizic, emotional, mental si spiritual. Atunci cand devenim constienti de relatia cu corpul nostru si de ceea ce mancam, ne bucuram imediat de o sanatate mai buna, multe alte aspecte din viata noastra imbunatatindu-se rapid.

Locurile la workshop sunt limitate iar inscrierile se fac la office@enjoy-change.ro si telefon 0731.371.205. Pentru mai multe detalii accesati http://www.enjoy-change.ro/food-health/.

„Ce inseamna o nutritie constienta? Inseamna mai mult decat ceea ce mancam, mai mult chiar decat o dieta sanatoasa. Inseamana sa ne daruim lucrurile de care avem nevoie atat in plan fizic, cat si emotional, mental si spiritual. Presupune, de asemenea, o reconectare la propriul nostru corp”, explica Dr. Nirdosh Kohra. „Cand ne ghidam dupa principiile nutritiei constiente, descoperim dintr-o data ca avem mai multa energie pentru activitatile de zi cu zi si mai multa claritate mentala care ne va aduce beneficii la nivel profesional si in viata sociala. Ca urmare, printr-o nutritie sanatoasa si constienta vom ajunge sa ne intelegem mai bine nevoile, vom sti ce ne dorim si ce avem nevoie cu adevarat. Iar in felul acesta vom sti ce sa ne oferim noua insine pentru a ne simti impliniti”, adauga dr. Kohra.

In cadrul seminarului, Dr. Nirdosh Kohra si Nutr. Chef Dhyan Gulistan vor aborda urmatoarele tematici de nutritie constienta:

  • Cum sa devenim constienti de ceea ce mancam si sa invatam despre proprietatile nutritive si energetice ale hranei;
  • Ce se intampla cu hrana in functie de diferite metode de preparare;
  • In ce fel hrana pe care o mancam ne afecteaza corpul, mintea si emotiile si ce anume sa mancam pentru a ne imbunatati sanatatea fizica, emotionala, mentala si spirituala;
  • Cum sa ne bucuram de ceea ce mancam, sa avem o sanatate buna, sa aratam bine, sa aducem o vibratie superioara in interior;
  •  Informatii stiintifice despre super alimente, toxine, antioxidanti si detoxifiere;
  • Cum sa devenim constienti de obiceiuri alimentare si dependente;
  • Cum sa echilibram aciditatea/alcalinitatea corpului;
  • Cum sa ne reconectam cu corpul si sa ne ghidam viata intr-un mod constient si sanatos.

 

* * * * *

Dr.Nirdosh Kohra
Co-fondator al Academiei de Nutritie Constienta (2007), Dr. Nirdosh Kohra s-a nascut in Mexic si a absolvit Universitatea de Medicina Anahuac din Mexic. Utilizeaza in practica sa metode din medicina holistica precum TBM – Echilibrarea Neurosomatica, GNM (Dr. Hamer´s German New Medicine), Dialogul Transomatic, Nutritia, Meditatia si metode stravechi de vindecare corp-minte, integrand abordarile occidentale si pe cele orientale de vindecare. Ofera sesiuni individuale si faciliteaza workshopuri de Nutritie Constienta, Meditatie Activa si Terapii Meditative in toata lumea. Detine cabinete de practica a Medicinii Holistice in Mexic si Grecia.

Nutritionist & Chef Dhyan Gulistan
S-a nascut in Grecia si este Gourmet Raw Food Chef si Instructor in Știinta Nutritiei Raw Food. Este, de asemenea, Co-fondator al Academiei de Nutritie Constienta (2007) in Mexic si Grecia si faciliteaza workshopuri de meditatie activa si Terapii Meditative, sesiuni individuale, precum si de Nutritie Constienta si Preparare de Raw Food in numeroase tari.

Pentru inscrieri si detalii contactati:

Olga Oltean – Coach si Fondator Enjoy Change
Email: office@enjoy-change.ro
Mobil: +40 731 371 205

(comunicat de presa)