Private chefs in Bucuresti

18 mai 2013 | Noutati

Acesta este un anunt pentru cei care doresc sa lucreze ca „private chefs”: dupa cum am anuntat deja aici, cu ceva timp in urma, in curand urmeaza sa lansam o versiune imbunatatita a Restografului, care va contine mai multa informatie. printre altele, vom avea o sectiune „Private Chefs” pentru cei care cauta astfel de profesionisti pentru evenimentele lor private, fie acasa sau in alte locuri. E un serviciu care are o cautare din ce in ce mai mare, si spun asta si pentru ca sunt rugat aproape zilnic sa fac astfel de recomandari.

Asadar, ii rugam pe toti acei Private Chefs care doresc sa se prezinte pe Restograf sa isi pregateasca prezentarile si sa ni le trimita: texte de prezentare, fotografii, articole, referinte, meniuri etc. Textele trebuie sa fie IN FORMAT EDITABIL, pe cat posibil – Word sau alte editoare de text, mai putin PDF, din care se extrage cu greu textul; fisierele PDF vor fi puse si ca atasament. Asteptam prezentarile pe adresa gb@localhost. Daca e-mailul depaseste 10 Mb, va rugam sa trimiteti in mai multe mesaje separate si sa trimiteti pozele printr-un site de transfer.

Si un cadou pentru cei care se mobilizeaza mai repede: primii 10 Private Chefs care ne vor trimite prezentarile vor fi inclusi (daca doresc, evident!) intr-un newsletter special care va fi trimis la peste 100,000 de destinatari (cei mai multi din Bucuresti) si personal la 500 dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania.

Va multumim pentru interes! GB

(poza e de pe www.deviantart.com)

*