Pukka Tukka – noutati despre restaurantul cu mancare bio si un fish night la ei

16 mai 2016 | Noutati

Pukka Tukka este primul organic food bar din Romania, unul care de curand a devenit si restaurantul recomandat de o mare companie aeriana. Mai exact, dupa ce Pukka Tukka a ajuns restaurantul recomandat de KLM pe biletele de zbor si in e-mail-urile de check-in catre Bucuresti, acum aflam si ca pregateste un eveniment la care puteti degusta peste bio si fructe de mare, deserturi, dar si un vin alb grozav.

Chef-ul Pukka Tukka a pregatit meniul pentru seara de joi, Fish Night care incepe de la 19:30 si pentru care va rezervati loc la 0721115605 sau mail la rezervari@pukkatukka.ro .

Pretul meniului: 190RON

Detalii eveniment

pukka tukka

Mai multe despre parteneriatul cu KLM:

Pentru a identifica locatia compatibila cu pasagerii companiei, in care acestia se pot bucura de o experienta culinara valoroasa, o echipa de reprezentanti ai KLM a analizat o serie de restaurante din capitala. In urma acestei analize, restaurantul bio Pukka Tukka din inima Bucurestiului a fost ales ca recomandare exclusiva pe segmentul food.

Astfel, toti pasagerii care calatoresc spre Bucuresti cu KLM vor regasi pe biletele de imbarcare imprimate acasa, precum si in e-mail-urile de check-in, primite pe desktop sau pe smartphone, recomandarea de a vizita bistro-ul Pukka Tukka, unde preparatele proaspete sunt la ele acasa.

Pukka Tukka food 2 Pukka Tukka restaurant 2
Unicitatea restaurantului Pukka Tukka vine din faptul ca absolut toate ingredientele folosite la prepararea meniului sunt 100% certificate bio si provin din magazinul propriu, Pukka Food. Acesta este primul magazin bio din Romania, care si-a deschis portile inca din anul 2008. Magazinul este aprovizionat saptamanal de la cei mai de incredere furnizori din Romania si din Europa, dupa ce produsele sunt trecute printr-un proces minutios de testare si selectie.

Pukka Tukka este alegerea ideala atat pentru adeptii unui stil de viata sanatos, cat si pentru persoanele care adora preparatele cu un gust cu adevarat delicios de la micul-dejun, la supele, salatele si preparate proaspete de peste zi, la bauturile bio de fructe in combinatii surprinzatoare si cafeaua bio energizanta.