Pune-ți costumul și hai la o petrecere de Halloween!

28 octombrie 2019 | Locuri cool

Boo-hoo-hoo! Cine are chef de o super petrecere îngrozitoooare? Pentru că Halloween-ul bate la ușă,
am investigat un pic să aflăm unde putem ieși în oraș
dacă vrem să ne distrăm.

Nu doar copiii se distrează de Halloween. Și noi, ăștia mari, de abia așteptăm un motiv să ne costumăm și apoi să ieșim în oraș într-un loc în care să ne simțim bine, să râdem și să dansăm împreună cu prietenii. Și pentru că anul acesta sărbătoarea pică joia, avem recomandări cât pentru trei zile și trei nopți – ca-n povești! Nu garantăm că vei primi bomboane, în schimb sigur vei mânca, vei bea și te vei simți bine!

Hard Rock Cafe

Începem seria de petreceri la Hard Rock Cafe unde, chiar pe 31 octombrie, avem parte de un Halloween Party cu Mad Monkeys. Locul în sine nu cred că mai are nevoie de vreo introducere, căci ne-am obișnuit deja să avem parte de super petreceri și concerte aici. Îți spunem, în schimb, că te aşteptă voie bună şi muzică live, la cea mai nebunească petrecere a anului! Intră în spiritul serii cu un costum senzațional, îndrăzneț sau pur și simplu… diferit şi poți câștiga nu doar o noapte de distracție, ci și multe premii! Spiritele rele vor fi alungate de muzicienii din Mad Monkeyz cu ritmuri amețitoare de pop, pop-rock, funk, R&B, dance, rock și hip-hop.

Concertul începe la ora 21.30 (deși ușile se deschid, ca să zicem așa, de la ora 19.00), iar intrarea este liberă.
Rezervă o masă la Hard Rock Cafe

The Pub Universității

Tot în seara de 31 octombrie poți merge la Halloween Party cu Live Music la The Pub Universității. Pub-ul face parte din lanţul Pub Pilsner Unique Bar, prezent deja în Cehia, Germania și Austria. Este prima locaţie de acest gen deschisă în România, cu un concept unic, interactiv: îți torni singur berea și intri într-un concurs internațional, comanzi felul de mâncare preferat din tot ceea ce pregătesc ei exclusiv „in house”, ba chiar (într-o seară obișnuită) îți selectezi melodia preferată din jukebox şi o ascultă întreg pub-ul.

Anul acesta, The Pub Universității promite 3 zile de Halloween. Și încep de joi cu rock, punk, goth și synth, cu două trupe live – Division of Joy și Imortalia – și Julius Dj cu piese ce țin isonul de pe scenă. Petrecerea începe la ora 21.00 și intrarea costă 15 lei (prețul include Jim Bean cola sau soft drink).
Rezervă o masă la The Pub Universității

Suzana Ribs & Wings

„Are you a superhero, or are you a supervillain?”. Aceasta-i întrebarea! Iar tu va trebui să găsești răspunsul dacă vrei să mergi joi, 31 octombrie sau vineri, 1 octombrie, la Halloween Superheros Party, de la Suzana Ribs & Wings. Nu este prima oară când restaurantul cu specific american/texan, organizează o petrecere cu această ocazie, iar anul acesta tematica este, așa cum ți-ai dat seama deja, „super eroi”.

Alege-ți personajul/eroul prefarat, costumează-te corespunzător și hai la muzică, dans și karaoke, plus ceva mâncare super bună! Am auzit că ni se pregătesc și ceva surprize! Petrecerea începe la ora 21.00.
Rezervă o masă la Suzana Ribs & Wings.

PaQue Bistro

PaQue Bistro nu se „încurcă” cu una, ci cu două! Două seri, două petreceri pe cât de diferite, pe atât de interesante. Pe 31 octombrie cântăm la Halloween PaQueoke Powered By Deejay Marius, de la ora 20.00. Dacă ești împătimit de karaoke, petrecerea e fix pe gustul tău. Iar dacă nu ai încercat asta până acum, poate e momentul să o faci. Nu este nevoie să știi să cânți, ci doar să îți placă muzica și să vrei să te distrezi! După prima piesă cântată, va urma și a doua și mult mai multe! Intrarea costă 10 lei și include o băutură shot.

Iar vineri, pe 1 noiembrie, de la ora 22.00, este 90’s Halloween Party! Get your groove on,  pune-ți pe tine bustiera, blugii cu talie înaltă, jacheta bomber și platforme în picioare și hai să ne distrăm ca acum 10-20 de ani!
Rezervă o masă la PaQue Bistro.

FlipFlop Bistroteca

Hai la FlipFlop în High Heels, pe 31 octombrie! Flip Flop este primul local din București care introduce conceptul de Bistrotecă: un loc în care mâncarea bună se întâlnește cu muzica bună. Cu alte cuvinte, un concept numai bun și pentru o petrecere de Halloween. Fie că dansezi cu un burger în mână sau că încerci toate cocktail-urile în aceeași seară, singura regulă este că trebuie să te simți pe cât de confortabil te-ai simți într-o pereche de flipflops. Și cum „HighHeels scare FlipFlops”, cum spun chiar organizatorii petrecerii, tematica serii este HighHeels Halloween Party.

Intră și tu în atmosfera înfricoșătoare, pune-ți un outfit cât mai elegant, tocuri sau papion, și primești un shot din partea casei. Nu rata nici meniul special – Hot Ribs și Bloody Vegan Burger.
Rezervă o masă la FlipFlop Bistroteca.

Madame B – Tea & Pancake House

Și dacă ne-am ocupat de petreceri, nu puteam să nu menționăm măcar un eveniment care să implice ornarea dovlecilor. Madame B – Tea & Pancake House (locul în care găsești cele mai delicioase clătite din București) organizează pe 31 octombrie un eveniment caritabil – Atelier de pictat dovleci – dedicat tuturor celor cu vârsta peste 16 ani. Te costumezi de sărbătoare, uiță de griji şi termene, râzi, asculți muzică bună şi pictezi dovleci aşa cum ştii tu mai bine şi mai frumos.

Evenimentul se desfășoară în trei serii a câte 30 de persoane, între orele 12.00-21.00, iar tot „materialul didactic” va fi pus la dispoziție de Madame B.
Rezervă o masă la Madame B – Tea & Pancake House.