Restaurant Repertorium Gourmet (Hotel Scala)

Vizualizari 6.278 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 5 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt55852

Hotelul Scala si micul sau restaurant, pe care l-au numit Repertorium Gourmet, au fost deschise in 2011 intr-o mare casa boiereasca pe C. A. Rosetti, foarte aproape de bulevardele Nicolae Balcescu si Magheru si in spatele cinematografului Scala.

Restaurantul Repertorium Gourmet ocupa subsolul Hotelului Scala, ceea ce ii scade mult din imagine, chiar daca au facut eforturi mari sa-l decoreze cat se poate de bine. Au pus multe piese vechi de mobilier, foarte frumoase si bine intretinute, au si o pianina, lumina calda, atmosfera destul de calda, de asemenea. Au o terasa destul de mare in curtea din spate, cred ca vara poate sa fie amenajata foarte bine.

Au un bucatar bun la Repertorium Gourmet, care cunoaste bucataria internationala si multe dintre secretele ei. Am primit un foie gras cam ciudat, facut cu o reteta putin obisnuita, nu foarte pe gustul nostru. Insa mielul, vitelul si pestele spada au fost bune, sparanghelul si painea la fel; niste galuste cu branza asa si asa. Portiile neasteptat de mari; preturile mari si ele, insa normale pentru aceasta calitate a mancarii. Serviciul a fost foarte bun.

Repertorium Gourmet de la Hotelul Scala e, deci, unul dintre restaurantele buna ale Bucurestiului. Daca nu ar fi in subsolul unui hotel despre care nu atie multa lume, chiar daca e in centrul centrului, sunt convins ca ar avea mai multi clienti decat are acum. Sper ca vara sa-i mai scoata la lumina, ca merita... (GB - octombrie 2014)

-----------------------

Hotelul Scala, un boutique hotel frumos, amenajat in stil clasic in casa fostului medic al casei regale, si-a propus sa le ofere clientilor un restaurant de clasa. Acestia sunt in majoritate straini, italieni si englezi, veniti cu afaceri in Bucuresti. Meniul este facut de un chef francez, care a pornit bucataria in urma cu doi ani, cei doi bucatari romani continuand acum cu succes ideile sale. Felurile de mancare au nume imprumutate din muzica clasica, iar fiecare dintre ele cuprinde o sugestie de vin.

Am fost serviti la pranz de o chelnerita simpatica si discreta, iar mancarea a fost buna si foarte buna, prezentata frumos. Repertorium Gourmet este peste multe restaurante cunoscute din Bucuresti, discretia locului si parcarea dificila fiind probabil cauzele pentru care nu e prea vizibil. Vara are si o terasa eleganta in curtea din spate, care iarna se transforma in parcare. In cursul saptamanii, seara, o mica formative canta muzica live café-concert, iar atmosfera este calda. Preturile sunt relativ mari, justificate insa de calitatea preparatelor pe care le primiti.

Puteti merge la Repertorium Gourmet fara emotii, pentru o seara dedicata gastronomiei si discutiilor discrete. (Cristian Gheorghe - septembrie 2012)

Localizare Restaurant Repertorium Gourmet (Hotel Scala)

C.A. Rosetti 19 (Hotel Scala), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am votat,ma referam la faptul ca am plecat cu o viziune si cu un gand,acela de a servi o mancare buna sa beau un vin bun,si sa ma simt bine.Vroiam sa spun ca nu fac altceva,decat sa promoveze o imagine falsa,ceva care nu exista in realitate,si asta ma dezamagit.Cum am mai spus locul este minunat,atmosfera este una placuta,discretia si intimitatea sunt la ele acasa,dar cand vine vorba de servicii,ramai cu un gust amar.Dnv vorbiti de obicei,cu manegerul localului respectiv,ai impartasiti experientele pe care le aveti in localul respectiv?

Reply

Draga George,

Imi pare rau ca ai avut o experienta mai putin placuta referitor la mancare, nu stiu ce sa zic. E bine ca scrii asta, de aceea exista loc de comentarii pe site. Te rog sa si votezi dupa cum crezi. Referitor la aranjamente, nu e cazul.
CG

Reply

Dl Cristian Gheorghe,nu stiu cum dnv v-ati ospatat cu mancare buna si servire la fel de buna.Am cautat un restaurant frantuzesc,si uite asa mi-a aparut si restaurantul in cauza,am zis sa incerc,de ce nu mai ales ca aveam sa-i fac surpriza sotiei mele.Zis si facut,am intrat pe site-ul hotelului unde am gasit si restaurantul,am dat la meniu,am consultat meniul,care mi sa parut foarte interesant si echilibrat,de altfel au si poze cu preparatele gata facute.Am vazut si sectiunea cu recomandarile a celor 2 bucatari de care precizati mai sus.Nimic din ce am vazut,pe site nu are legatura cu realitatea,mancarea a venit greu,lipsita de aspect estetic ca mod de prezentare,fac o paranteza si spun ca ce ati servit dnv arata excelent,ei bine noi nu am gasit asa ceva la noi in farfurie,parca totul ar fo fost aruncat la voia intamplari.Nu am gasit nimic special in gustul preparatelor,chiar supa sotiei a fost mult prea amara,din cauze necunoscute,nu am cerut explicatii deoarece nu am vrut sa stric ambientul.Pestele care l-am servit a fost prea uscat si lipsit de gust,cred ca nu a fost asezonat macar cu sare respectiv piper.Pret raport calitate din punctul meu de vedere si din experienta intalnita acolo nu isi justifica prezenta.Am ramasa incantat de atmosfera de acolo si de designul usor interbelic,in rest am fost dezamagit de servicii.Au o gama lejera de vinuri deci,ai de unde alege si iti poti asezona si felul de mancare cu un vin bun,asta daca nimeresti si un preparat gustos.Dl Cristi,incep sa cred ca aceste “vorbe de bine” sunt un pic aranjate,sau sa nu gandesc chiar asa poate am prins eu bucatarul intr-o zi proasta.Ps:Daca m-ai serviti masa acolo va rog recomandati-mi si mie bucatarul.Va multumesc.Astept un raspuns.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six − 1 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,