Restaurant AGO (inchis)

Vizualizari 22.061 Vizualizari 
Comentarii 9 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala; Japoneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 59 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

AGO Restaurant - Presentation (click pentru a deschide)
Pe larg

Daca iti vine sa ceri paine la toate felurile de mancare, inseamna ca cheful mai are de lucru Premier Palace - hotel restaurant in Ghencea - Bucuresti - 26Am revenit la AGO dupa exact un an de la prima vizita si l-am gasit tot in forma buna, asa cum il lasasem. Au schimbat decorurile, si nu stiu sa spun daca mi se pare mai bine sau mai putin bine decat inainte. Oricum ar fi, AGO e un restaurant elegant, luxos, un lux al gusturilor zonei si zilelor noastre. Nu ne-a placut ca fac economie tocmai la lumina. Era o zi rece si sumbra de noiembrie si ei tineau luminile stinse (cateva beculete pe sus erau doar de decor, nu pentru lumina), asa ca atmosfera a fost cenusie si la propriu, si la figurat. Le-am lasat nota maxima la ambianta, tousi, pentru ca e ceva ce pot schimba cu usurinta, e suficient sa-i lase patronul sa apese pe intrerupator. Mesele sunt mari si bine spatiate, nu te simti deloc inghesuit si deranjat de cei din jur. Meniul e scurt la AGO, asa cum si trebuie sa fie la restaurantele serioase, bucatarie internationala. Mancarea mi s-a parut ceva mai putin buna decat prima data. Le-a fost lene sa faca un amuse bouche serios, asa ca ne-au dat la inceput cateva bilute de mozzarella cu rosii fara gust. Supa crema de ciuperci a fost prea groasa pentru un restaurant cu asemenea pretentii, insa gustul a fost excelent; ne-au mai dat niste pachetele de primavara, destul de bune, asezate pe niste frunze de salata verde, pe post de decor, ca la restaurantele din Militari, la iesirea spre... citeste tot -------------------- Ago a luat in 2013 locul fostului restaurant Aqua Chique in Herastrau, care a ars cu un an in urma. E primul restaurant din seria de restaurante din parc, de cum intri pe Soseaua Nordului, inaintea si langa Casa di David. Ago e un restaurant de lux, asa cum sunt mai multe in Herastrau, refacut cu multa cheltuiala, cu materiale si cu lucruri de buna calitate. E luminos, cu vedere directa spre lac, vara imi inchipui ca e foarte placut pe terasa. Mancarea e buna la Ago, bucatarie internationala, chef priceput. Preturile sunt cele asteptate. Si serviciul a fost bun, desi cam impersonal. Ago este, deci, unul dintre restaurantele mari si bune ale Herastraului si ale Bucurestiului, care merita vizitat cel putin o data, mai ales cand va invita cineva. (GB – noiembrie 2013)
Localizare Restaurant AGO (inchis)

Sos. Nordului 7-9 (Parcul Herastrau), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am fost de mai multe ori la acest restaurant, dar de fiecare data am avut cate o neplacere. Tortul de bezea a fost vechi, ne-au adaugat destul de multe in plus pe nota de plata (cafea, fresh, deserturi etc), in jur de 150-200 ron, ceea ce mi s-a parut inadmisibil, in conditiile in care preturile sunt deja prea mari, in comparatie cu ce ofera. Sa nu mai vorbim de aroganta chelnerilor!

Reply

Am fost impreuna cu 4 prieteni la Ago, nostalgici ai fostului Aqua, unde obisnuiam sa mergem frecvent….Restaurantul este redecorat frumos, terasa are un aer primitor si relaxant si iti da o stare de bine…este verdeata, apa aproape, foarte placuta atmosfera.Mi as fi dorit , insa, o altfel de muzica….pian, sau ceva in genul , care cred ca s ar potrivi mai bine cu stilul restaurantului si cu ideea de a savura delicatesele. La capitolul mancare, prietenii mei au laudat tonul tartar, insa caracatita la gratar am inteles de la ei ca i a foarte nemultumit,…eu am incercat un ton la gratar, intradevar foarte gustos si limba de mare, care spre neplacuta mea surprindere a venit pane, fara a fi trecut in meniu acest lucru, si cu cartofi prajiti, care m a uimit si mai mult , dandu mi feelingul ca mananc fish and chips ul ieftin londonez, …orezul foarte bun, sosul de trufe deasemenea delicios, vinul alb foarte bun,….si ajungem acum la capitolul servicii….hmmm…ospatarii amabili, serviabili, draguti dar exagerat de neatenti , au incurcat toata seara apa plata cu cea carbogazoasa, vinurile, berile, comenzile fiecaruia…a fost un haos total, au fost deasemenea foarte scumpi la vedere :) , a trebuit sa strigam dupa ei minute in sir in asteptarea unui pahar de apa sau mai stiu eu…plus ca una comandam si alta primeam….ca in desene animate….

Reply

Mancare foarte buna. Pacat de ea si de locatie, pentru ca personalul nu este potrivit pentru asemenea local. Ospatarul adus de la Casa Doina e foarte ok; in rest, cam slabut.

Reply

Am fost la AGO luna trecuta:

Primire ok
Au aranjat repede masa pe terasa dupa o furtuna care udase tot

Plus:
Ramane una dintre cele mai frumoase terase/gradini din Buc. cu vedere spre lac
Mancarea a fost excelenta
Foie gras cu mango si alte chestii (piesa, nu terina) – delicios, combinatie reusita de 5-6 arome
Muschi de miel, pure de cartofi cu trufe – rar am mancat carne atat de frageda si cu gust atat de fin
Ton, orez cu coriandru – foarte bune
Desert trio chocolate, fructe padure – desi gustul nu a avut nimic nou sau original, a fost f. bun
Toate farfuriile au avut plating OK, la nivelul locatiei
Felicitari chef-ului, le merita

Minus:
Servirea a fost vizibil sub nivelul bucatariei, desi erau doar vreo 6 mese ocupate.

Reply

Aveți un staff de rahat,care in loc sa-si vadă de treaba,stau cu mana întinsă dupa șpagă,ca cerșetorii din fata bisericilor.

Reply

Am ajuns la AGO in urma unei plimbari prin parcul Herestrau si vazand terasa atragatoare am zis sa cinez acolo. Ne-am asezat(nr. eu si partenera mea) la o masa pe terasa deja se inserase fiind destul de prost iluminata terasa( probabil nu se asteptau sa vina asa repede caldura) un domn chelner a ales sa ne serveasca in interior( desi noi am insistat ca e ok pe terasa chiar daca nu e ok luminata, el insista spunand ca nu se mai serveste pe terasa). Ne-am asezat la o masa(la care am vrut ca toata lumea era pe terasa deci era liber) si am fost serviti cu doua menu-uri ne-am decis foarte repede ce vrem sa mancam si numai bine a venit si un domn chelner in 10-12 minute dupa aceea sa ne asculte.(nu de alta dar toti serveau pe terasa)Am fost ajutati de un somelier pentru o sticla de vin, care era perfecta pentru mancarea aleasa, dar poate putin prea sec vinul pentru gustul nostru desi am precizat asta, dar s-a rezolvat cu putina apa( care a fost adusa intr-un timp rezonabil de 5 minute, frigiderul fiind langa noi). Am avut starter, main si desert toate fiind servite cu un cosulet de paine pe masa. La venirea notei am constatat ceea ce stiam ca prezenta cosuletului trebuia sa fie insotit si de ceva ce s-ar fi vrut degustare care era trecut la plata( singura chestie deranjanta fiind lipsa de atentie a personalului nici decum plusul de 20 de lei pe nota de 1000).
Micuta povestire nu a fost departajata de un aliniat pentru a pune in evidenta capacitatea unui personal mediocru de a distruge o investitie de luat in seama, o priveliste asemena si munca din spatele usilor de la bucatarie.

Reply

Chef: Nico Lontras
Cu placere!

Reply

baietii foarte ok .atmosfera ok .domnisoara chiar te rog sa nu mai calci pe acolo .ai dat dovada ca esti un client nesimtit care cere comanda pe rand mereu cu mofturi

Reply

Servirea este acceptabila dar chelnerii in frunte cu seful de sala sunt aroganti lipsiti de tact si foarte ingamfati, incaperea este frumoasa la fel si atmosfera mancarea delicioasa dar staf-ul a reusit sa ma sooata din minti asa ca rareori voi mia calca pe acolo.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− five = 2



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,