Restaurant Pizza & Paste Al Dente

Vizualizari 6.213 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurantul "Al dente" (situat in Prelungirea Ghencea nr. 83 - langa Scoala de Soferi Rodell) este locul perfect pentru tine atunci cand esti pe fuga, dar iti doresti o masa delicioasa si sanatoasa. La noi vei gasi atat mancare traditionala cat si preparate italiene mereu proaspete si gustoase. Pentru companii avem oferte foarte avantajoase. Un pachet care imbina foarte bine partea de mancare cu barul si distractia. Suntem disponibili si in sistem catering la oricare din locatiile dvs. sau puteti avea o petrecere foarte reusita chiar la dvs. acasa. Iar pentru angajatii dvs. va putem oferi zilnic chiar la sediul dvs. un bogat si delicios meniu office contra sumei de 17 lei. Va asteptam cu drag.
Localizare Restaurant Pizza & Paste Al Dente

Prelungirea Ghencea 83 E, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Un restaurant foarte dragut, intim unde poti avea atat intalniri pentru discutii cat si petreceri reusite. Mi-a placut deschiderea personalului catre client si flexibilitatea bucatarului pentru creearea unui meniu impreuna cu mine. Am dorit un meniu personalizat si l-am avut. Este ideal pentru petreceri restranse 40-50 persoane. Au si muzica live variata.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


five + 9 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,