Restaurant Argentine - Steak & Sushi

Vizualizari 19.674 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Argentiniana; Japoneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 17 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Odata calcat pragul restaurantului nostru, dumneavoastra, in calitate de client nu veti duce lipsa de nimic. Bunul simt al decorurilor, serviciul de calitate si mancarea desavarsita de maestrul bucatar sef Amra, va vor purta intr-o calatorie culinara deosebita. “Plimbandu-va” prin varietatea preparatelor din meniu, nu foarte mare, insa conceputa special pentru a satisface cele mai exigente cerinte culinare ale dumneavoastra, veti constata ca predomina steak-ul de vita. Toate tipurile de carne preparate de noi sunt importate din Argentina, furnizorul nostru asigurandu-ne cea mai calitativa carne de pe piata in momentul de fata. Imediat livrata catre noi, carnea sta intr-o substanta de marinare timp de 48 ore, dupa care este pregatita pentru a fi servita.

Puteti opta pentru o carne macra (muschiul de vita), o adevarata piesa de rezistenta a restaurantului nostru, sau pentru o carne de vitel de lapte, cum ar fi vrabioara. Cei mai inflacarati clienti dupa o friptura suculenta de vita se pot ospata cu un Rib Eye (antricot vita) insemnand o carne impanata cu grasime. Bineinteles ca avem si mult ravnitul T-bone de vitel. Pentru cei dintre dumnevoastra care vor ceva light putem prepara fructe de mare, piept de pui sau alte delicatese din bucataria internationala. Nu uitati finalul. Pentru ca totul sa fie perfect, va recomand sa comandati ospatarului minunatul desert marca Argentine, tortul Milhojas, o delicioasa prajitura din foi, intercalate cu crema de vanilie si stropita cu dulceata de lapte.

Lasandu-va simturile gastronomice in baza bucatarului nostru veti vedea cum puteti simti o adevarata simfonie a papilelor gustative in momentul in care veti gusta din nemaipomenita carne de vita argentiniana si din extraordinarele preparate facute dupa retete argentinine. Va invitam sa incercati.
Pe larg

Al treilea restaurant cu 10 pe linie in Herastrau Salata de crab la Restaurantul Argentine in Parcul Herastrau din BucurestiArgentine e un alt restaurant deschis de curand in Herastrau, in complexul celor de la Bonton Palace, acolo unde inainte a fost Sushi Ko. Cand a fost deschis Bonton Palace, in urma cu cativa ani, au vrut sa aiba acolo un restaurant imens, pe langa magazine, piscina si celelalte acareturi. Intre timp s-au mai calmat si au revenit cu picioarele pe pamant si au subinchiriat bucati din palace. Ei si-au pastrat partea cea mai putin aratoasa din complex, fara vedere directa la lac, in care au un restaurant cu meniu international si vegetarian, aripa din dreapta fiind data celor de la Argentine, iar cea dinspre lac celor de la Chicca. Argentine e unul dintre restaurantele mari ale Herastraului si ale Bucurestiului. Acesta e al doilea restaurant Argentine, primul a fost deschis si merge inca in mallul de la Baneasa. Aici au o sala nu prea mare in aripa dinspre bulevard, fara iesire directa la lac, din care se vede un luciu, totusi, daca stai pe terasa. E luminos, cu pereti de sticla pe ambele parti, bine amenajat. Terasa e foarte mare, insa, mai mare decat salonul. Alaturi e piscina lui Bonton Palace, de pe malul careia se poate urca pe o scara pe acoperisul restaurantului, care acoperis tot al lui Bonton Palace este. Vara toata lumea de la Argentine sta pe terasa, evident, are stropitori ca sa faca racoare. Conceptul de meniou de la Argentine din Herastrau e mai putin obisnuit, si nu stiu daca la fel e si cel din Baneasa. Chiar de la intrare e anuntat, cand vezi scris “Argentine – steak and sushi“. Mi-au explicat ca in America de Sud vezi deseori aceasta combinatie. Fiindca meniul de carne de la Argentine e legat de bucataria argentiniana, dupa cum numele insusi o arata. Ei au spus ca Argentine ar putea fi considerat mai degraba un restaurant fusion, insa pe Restograf i-am lasat la bucataria argentiniana, ca sa le pot da nota maxima la mancare, pe care cred ca nu le-as fi dat-o in... citeste tot
Localizare Restaurant Argentine - Steak & Sushi

Sos. Nordului 1 (Parcul Herastrau), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 4 = thirteenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,