Restaurant Buffalo Steak House (inchis)

Vizualizari 12.155 Vizualizari 
Comentarii 12 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Argentiniana
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(May-09)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Thomas Masaryk 7, BUCURESTI


021.210.00.22, 0757.513.768

Site detalii


Pe scurt27896

Restaurantul acesta se numea inainte Argentine, si nu stiu sigur daca e vorba despre acelasi, doar cu numele schimbat, sau despre unul nou. Dupa cum chiar numele sugereaza, Buffalo Steak House e un restaurant argentinian in care carnea e la loc de cinste. Vita argentiniana, adica. Casa e frumoasa, destul de mare, intr-o zona frumoasa a Bucurestiului, intre Batistei si Maria Rosetti. Decorurile sunt cam riscante: multe culori inchise, apasatoare, care accentueaza atmosfera intunecoasa. Daca asta au urmarit, atunci le-a iesit din plin. Mancarea e destul de buna la Buffalo Steak House, insa servita cu un aer pretentios, mai mult decat e cazul. Serviciul e destul de impersonal iar preturile sunt mari, probabil justificate, insa. Ar fi trebuit sa merg acolo de mai multe ori ca sa-mi pot face o parere mai avizata, insa amintirea decorului ma face de fiecare data sa aman vizita. Ar trebui mers la Buffalo Steak House ca sa va faceti propria parere, e greu sa va incredeti in judecata altcuiva asupra unui astfel de loc. (GB)

Localizare Restaurant Buffalo Steak House (inchis)

Thomas Masaryk 7, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Denumirea si patronii s-au schimbat. Acum se numește Stish. Carnea de vita nu mai este aceeași, mâncare si servire execrabile. Garnituri vechi, salate ofilite, băutura/vinuri proaste. Singurul lucru rămas fata de ce știam sunt prețurile. La fel de mari, dar m-am simțit ca la o cantina ordinara.

Reply

Felicitari ptr. acest restaurant si personalului.Cat despre menu,no comment.Am mancat cu placere si voi reveni cu aceasi placere.Daca sunt o persoana pretentioasa,aici este locul dvs.Vinul este de o calitate superioara Sunt satisfacut pe deplin si recomand cu caldura Buffalo steck house!La multi ani si sarbatori fericite!Cu respect,Alejandro D’oro

Reply
DOñA ETIENNE ESTEBAN November 27, 2012 at 5:02 pm

Es que la gente de Rumania no sabe como es la verdadera carne de vaca Argentina…en este restaurante si…que se come la carne de ternera,vaca yson de las mas buenas….estoy muy contenta del personal muy bien educado,atento,de los respeonsables del restaurante tengo solamente palabras muy buenas,buena gente y la comida….inolvidable…y el vino es divino.Saludos desde Argentina! que pase bien.Liviu,con mucho placer volvere a vuestro restaurante!Saludos!

Reply

Buffalo Steak House le invita a probar el generoso a nuestra selección de carnes y otras delicias servidas con pasión.
Las especialidades de la casa son parrillas de la elección de carne, servido con un vino bueno y perfecto con un postre servido con excelencia o un cigarro, cognac CALIDAD UNO.
Es un placer para nosotros ayudarle a organizar un evento único.Agradecemos su atencion!Muchas gracias!

Reply

BUFFALO STEAK HOUSE VA INVITA SA INCERCATI DIN GENEROASA NOASTRA SELECTIE DE FRIPTURI SI ALTE BUNATATI SERVITE CU PASIUNE.
SPECIALITATEA CASEI SUNT GRATARELE DIN CEA MAI ALEASA CARNE,SERVITE CU UN VIN BUN SI DESAVARSITE CU UN DESERT EXCELENT SAU UN TRABUC SERVIT ALATURI DE UN COGNAC DE CALITATE.
ESTE PLACEREA NOASTRA SA VA AJUTAM SA ORGANIZATI UN EVENIMENT UNIC.

Reply

VA RECOMAND MUSCHIUL DE BIZON SERVIT PE PLITA INCINSA.
D-LE DORU CRED CA ESTI RAU INTENTIONAT .TOTUL SE SERVESTE LA GRAMAJ,DACA DORESTI MAI MULT CERI UN GRAMAJ MAI MARE SI TE SATURI.

Reply

Este cel mai oribil restaurant cu putinta,Portiile sunt cela maii mici, camerele sunt intunecoase si colorate groaznic, servirea sub orice critica, ospatarul nici macar nu stia ce era intrebat.
In afara de asta meniul din groupon nici nu exista in meniul lor doar o pagina atasata in fata. Normal preparatele ce sunt oferite la oferta sunt cele din meniul zilei.
Nu va recomand acest restaurant, oribil.

Reply

garantez 100% pt carne este vita argentina iar bizonul este importat si este proaspat ! Meniul sa schimbat la fel si personalul din bucatarie merita sa incercati

Reply

Nu va recomand acest restaurant. Carnea nu este argentiniana in ciuda faptului ca vi se garanteaza acest lucru si este gatita fara niciun gust. Sunt foarte dezamagita de acest restaurant.

Reply

cea mai gustoasa friptura

Reply

este praf nu arew nici o legatura cu cea ce a fost restaurantul argentine

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 8 = oneTaguri: , , , , , , , , , , , , , , ,