Restaurant La Placinte (Nicolae Caramfil)

Vizualizari 2.641 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Moldoveneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt69951

Mancare destul de buna, atmosfera de cantina

Basarabenii care au deschis primul La Placinte pe Dacia, chiar la Piata Romana, au dat lovitura cu acest concept, asa ca au trecut la extindere, cu cel putin inca trei in 2014. Urmatorul La Placinte a fost deschis la cateva sute de metri de primul, tot in Piata Romana, insa pe Magheru, langa KFC, in locul unui fel de fast-food fara succes. Apoi La Placinte de pe Stefan cel Mare, vizavi de Parcul circului si de Spitalul Colentina, cred ca a fost al treilea, dupa care a urmat acesta, La Placinte de pe Nicolae Caramfil, aproape de intersesctia cu bulevardul Pipera.

La Placinte de pe Nicolae Caramfil continua designul si decorurile lui La Placinte de pe Dacia, e tot parterul unui bloc nou, modern. Mancarea e aceeasi, nu mai scriu despre ea. E destul de buna, cu ceva eforturi de a o prezenta mai autentica si mai taraneasca decat e cazul. Preturile sunt asa si asa, o masa in doi, cu o sticla de vin moldovenesc, te duce pe la 200 si ceva de lei. Serviciul a fost putin mai rapid decat la ce am patit la La Placinte de pe Dacia, cand am fost prima data, si am si scris despre ei, insa tot am stat mai mult decat ar fi trebuit. O jumatate de scuza ar fi ca era plin restaurantul, multi tineri, inclusiv familii cu copii.

Restaurantul La Placinte de pe Nicolae Caramfil e unul dintre putinele restaurante cu specific moldovenesc din Bucuresti, asa ca e de luat in calcul de catre cei care vor sa manance cu orice pret o astfel de mancare. Si de catre cei care trec prin zona, evident. Fiind putine restaurante bune in acea parte a Bucurestiului, nu ar mira pe nimeni ca sa vedem si acest La Placinte plin cu numerosii corporatisti care lucreaza in desele cladiri de birouri, si chiar locuitori ai zonei care nu vor sa plece mai departe decat un mers pe jos. (GB - octombrie 2014)

Localizare Restaurant La Placinte (Nicolae Caramfil)

Nicolae Caramfil 49, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Nu va mai duceti la un asemenea restaurant toata mâncarea este congelata expirata

Reply

Prima experienta La Placinte a fost foarte buna! Ambianta este foarte placuta, au un stil de inspiratie traditionala intr-o interpretare moderna, aerisit, confortabil si de buna calitate. Am ales o placinta cu branza de vaca si branza de oaie, are aluat subtire, auriu si potrivit de rumenit. Apoi o portie de parjoale asezonate cu taitei, ciuperci si un sos (mini salata) de vinete. O combinatie interesanta, toate produsele foarte gustoase. La desert am ales clatite (fierbinti) cu branza in sos de miere (rece), servite intr-o ulcica. Recomand si compotul (siropul) preparat “in casa”, am consumat 1 litru. Nota 64 de lei, ne-am saturat 2 persoane. Serviciu foarte bun, ospatarul ne-a prezentat oferta si timpul de preparare. Vom mai reveni deoarece au un meniu cu mai multe feluri care par interesante.

Reply

Un mare BRAVO pentru echipa “La Placinte”, voi reveni cu drag de fiecare data, asa da, mancare si servire!!

Reply

am rezervat o masa de 3 persoane pt aceasta seara deoarece imi aniversez ziua de nastere si am fost f multumita de modul de servire,de mancare,de curatenie de muzica de absolut tot,un ambient f placut.Voi reveni cat de curand.Felicitari intregii echipe.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four + = 5Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,