Restaurant La Placinte (Magheru - Romana)

Vizualizari 2.178 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Moldoveneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 7 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt69920

Mancare destul de buna, servire lenta, atmosfera de restaurant pasaj

Basarabenii care au deschis primul La Placinte pe Dacia, chiar la Piata Romana, au dat lovitura cu acest concept, asa ca au trecut la extindere, cu cel putin inca trei in 2014. Urmatorul a fost deschis la cateva sute de metri de primul, tot in Piata Romana, insa pe Magheru, langa KFC, in locul unui fel de fast-food fara succes.

La Placinte de pe Magheru continua designul si decorurile lui La Placinte de pe Dacia, dar nu arata prea bine, pentru ca spatiul de aici il dezavantajeaza. Au noroc, insa, cu terasa din fata, mare si cu cativa copaci pe margine, care e atractia principala vara.

Mancarea e aceeasi, nu mai scriu despre ea. E destul de buna, cu ceva eforturi de a o prezenta mai autentica si mai taraneasca decat e cazul. Preturile sunt asa si asa, o masa in doi, cu o sticla de vin moldovenesc, te duce pe la 200 si ceva de lei. Serviciul a fost ceva mai rapid decat ce am patit la La Placinte de pe Dacia, cand am fost prima data, si am si scris despre ei, insa tot ne-au tinut doua ceasuri pentru o masa de pranz, ceea ce nu e deloc normal. Lume destul de multa acest La Placinte, ca si dincolo.

Restaurantul La Placinte de pe Magheru, la Romana, e unul dintre putinele restaurante cu specific moldovenesc din Bucuresti, asa ca e de luat in calcul de catre cei care vor sa manance cu orice pret o astfel de mancare. Si de catre cei care trec prin centru si vor sa se opreasca sa manance, evident, insa numai daca au tot timpul din lume la dispozitia lor. (GB - octombrie 2014)

Localizare Restaurant La Placinte (Magheru - Romana)

Bv. Magheru 26, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am luat masa cu prietenele, mai bine zis lunch
foarte gustos, interierul este perfect, ospatarul de origine moldovean ne-a servit pe nota 10!
bravo

Reply

Cele mai bune placinte pe care le-am vreodata; decorul absolut superb.Am fost de 2 ori, prima data am asteptat mai mult insa era in prima saptamana de la deschidere, iar a doua oara ca la orice alt restaurant. recomand invartita cu visine, e delicioasa

Reply

astazi am facut o comanda la ora 12.14 la La placinte, care a sosit, dupa mai multe telefoane, la ora 16.30, cu toate ca fusesem asigurat ca va veni dupa 75 de minute.
asa ceva nu se poate: este bataie de joc fata de clienti!!!! o sa recomand tuturor cunoscutilor mei sa nu mai mearga la restaurantele La placinte!!!!
a fost ultima data cand am comandat acolo!
catalin

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 2 = fourTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,