Restaurant La Placinte (St. cel Mare)

Vizualizari 1.503 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Moldoveneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt69938

Mancare destul de buna, atmosfera de restaurant pasaj

Basarabenii care au deschis primul La Placinte pe Dacia, chiar la Piata Romana, au dat lovitura cu acest concept, asa ca au trecut la extindere, cu cel putin inca trei in 2014. Urmatorul a fost deschis la cateva sute de metri de primul, tot in Piata Romana, insa pe Magheru, langa KFC, in locul unui fel de fast-food fara succes. Acesta, de pe Stefan cel Mare, vizavi de Parcul circului si de Spitalul Colentina cred ca a fost al treilea.

La Placinte de pe Stefan cel Mare continua designul si decorurile lui La Placinte de pe Dacia, dar nu arata prea bine, pentru ca spatiul de parter de bloc comunist, facut pentru a fi magazin, il cam dezavantajeaza. Afara, pe trotuar, au facut o terasa simpla, fara pretentii.

Mancarea e aceeasi, nu mai scriu despre ea. E destul de buna, cu ceva eforturi de a o prezenta mai autentica si mai taraneasca decat e cazul. Preturile sunt asa si asa, o masa in doi, cu o sticla de vin moldovenesc, te duce pe la 200 si ceva de lei. Serviciul a fost ceva mai rapid decat la La Placinte de pe Magheru, la Piata Romana, si mult mai rapid decat ce am patit la La Placinte de pe Dacia, cand am fost prima data, si am si scris despre ei. Aici am terminat pranzul intr-o ora, adica la jumatate decat la celelalte dou. Lume destula si aici, la La Placinte de pe Stefan cel Mare, dar nu la fel de multa ca la cele din centru.

Restaurantul La Placinte de pe Stefan cel Mare e unul dintre putinele restaurante cu specific moldovenesc din Bucuresti, asa ca e de luat in calcul de catre cei care vor sa manance cu orice pret o astfel de mancare. Si de catre cei care trec prin zona, evident. (GB - octombrie 2014)

Localizare Restaurant La Placinte (St. cel Mare)

Stefan cel Mare 38, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
desi au durat in jur de 30 de minute placintele pe care le-am comandat au meritat, sunt foarte foarte delicioase, recomand cu incredere restaurantul acest restaurant

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 − = fourTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,