Restaurant Beautyfood

Vizualizari 4.424 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Povestea Beautyfood incepe cu visul Elenei de a avea un bistro (precum, cine stie cate multe alte fete, imediat dupa vizionarea filmului Chocolat, cu Juliet Binoche)

Se continua cu o serie de experiente si coincidente, care mai de care mai putin comune si se confirma cu un email, la inceputul lui 2013.

In email, numele si inceputul pentru ceea ce acum voi puteti vedea, simti, gusta si pipai sub numele de Beautyfood.

Se mananca bine la Beautyfood. Vin bucatari. Vin prieteni. Se gateste frumos. Cu drag. Spectaculos. Arata bine si pe Instagram. Cel mai des, se serveste buna dispozitie. Micul dejun se serveste toata ziua. Iar la desert, se recomanda ceva de-al casei. Frumusetea se refera la energie. Echipa, meniul, muzica, tot. Mancarea are felul ei de-a fi; coboara din cer, de exemplu (cu un mont - charge, din bucataria de la etaj); pe tabla apar mesaje inspirate cand te astepti mai putin; uneori cresc acadele in iarba, alteori apar linguri pe pereti si toate iti vorbesc despre acelasi vis devenit realitate. E miraculos.

Gata. V-am spus cate ceva. Nu va mai plictisim aici. Si unele lucruri chiar este placut sa le si auzi si vezi.

Elena&co va asteapta la Beautyfood, la intersectia dintre Jean Luis Calderon si Batistei, zilnic intre 9 ale diminetii si 10 ale serii.

Pe scurt65448

Un mic bistrou, a luat locul lui Violeta's Vintage Kitchen.

Recenzii & Articole

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania   
(Mar 2017)

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Beautyfood

Jean Louis Calderon 34, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Daca ai mancat doar o singura data si nu ti-a placut meniul de pranz, nu cred ca esti in masura sa faci o recenzie.
Noi mancam aproape zilnic si e foarte corecta si gustoasa mancarea.

Reply

Daca sunteti in zona si vreti pranz, mai bine va indreptati spre altceva. Meniul de pranz este patetic si banal, chiar daca pe tabla de la intrare e prezentat dragut, o reteta luata de pe net nu este intodeauna si buna daca nu stii cum sa o prepari. Ingredientle nu sunt dintre cele mai bune. Recomand bucatarilor de acolo sa mai dea o fuga pe la piata. Nu am incercat “a la carte” . Indiferent de cat de “urban”se vrea acest loc recomand personalului o atitudine mai profesionala, pt. ca a inceput sa fie plin de oameni sleampeti in localurile de gen. In rest toate bune si frumoase, sper sa-si indrepte greselile pt ca locul este minunat.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 − = oneTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,