Bistro Cafenea Terasa Antique (inchis)

Vizualizari 3.949 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 19 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Mihai Eminescu 33, BUCURESTI


0768.924.960, 0726.675.335

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt31215

S-a redeschis in 2014 sub numele, Restaurant Antique. I-am facut alta fisa, deoarece sunt mai multe schimbari.

-------------------------

Inchis, e un restaurant de peste si fructe de mare acum in acel loc, La Pescador. (Apr. 2013)

-------------------------

Bistroul Antique (sau, ca sa scriu in felul in care se prezinta ei insisi - Bistro Cafenea Terasa Antique) e un loc din Bucuresti pe langa care treci de sute de ori fara sa-ti dea prin minte sa intri, sau chiar ca acolo ar fi un loc frumos si functional. Intr-adevar, intrarea la Antique e destul de putin atragatoare si eu am fost tot timpul convins ca acolo e un fost local parasit. Nu stiu de ce, poate pentru ca l-am vazut doar din masina pana acum, in viteza. Am intrat acolo numai pentru ca treceam pe jos prin zona, si am zis ca hai sa incerc, desi eram sceptic.

Am avut o surpriza placuta sa gasesc ul loc bine amenajat, cu un concept unitar, cu multe obiecte si decoruri vechi, masive. Toate culorile sunt inchise la Antique; sigur, in acord cu conceptul, insa asta face locul acela fara geamuri si mai intunecos decat e cazul. Casa de pe Eminescu, vizavi de alt restaurant despre care am mai scris, Il Monello, e mai mult mijlocie, spre mica, asa ca localul e destul de mic si el, cu putine mese. Am vazut pe site-ul lor si o terasa foarte frumoasa in poze, insa eu am ajuns la Antique in pragul iernii si nu am putut sa compar pozele acelea cu realitatea.

Meniul e destul de lung - mancare romaneasca, in general, si din cea proasta, de supermarket, ca sa fiu mai la obiect. "Gustarea calda" a fost la fel ca la celelalte restaurahnte bucurestene, adica urata la vedere si urat mirositoare (nu de la vechime, ci de la carnea proasta si insuficient preparata), cu cartofi prajiti inchisi la culoare, probabil ca de la un ulei de prajit mai mult decat suspect, cu mici cruzi si ficatei oribili.

Preturile sunt rezonabile la Bistro Antique, serviciul destul de bun. Clienti sunt putini, si pe buna dreptate, cred eu. Nu e nici un loc care sa atraga zecile de mii de clienti potentiali din apropiere (despre studentii de la ASE vorbesc), nu gasesti un loc de parcare in zona nici cu lumanarea, asa ca nu se pot gandi decat la putinii pietoni care s-ar putea sa aiba aceeasi reactie cu cea pe care am avut-o eu, si la angajatii firmelor din zona, care ar putea veni la pranz mai mult din cauza distantei mici decat din alte motive. Cu mai putine cuvinte spus, Bistro Antique e facut la fel ca aproape toate restaurantele din Bucuresti, cu gandul mai mult la decoruri si la ambianta decat la mancare. De ce or avea patronii bucuresteni de restaurante convingerea asta, eu nu stiu sa explic... (GB - Nov. 2011)

Localizare Bistro Cafenea Terasa Antique (inchis)

Mihai Eminescu 33, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Proprietarii si chef -ul s-au schimbat, iar acum au un meniu axat pe fructe de mare. Noua ne-a placut atat mancarea cat si ambientul. Un loc intim cu personal prietenos. Bucatarul a venit personal sa ne recomande felurile de mancare, iar portiile sunt imense. Mai mult decat asta, crema de brocoli cu branza a fost din partea casei.

Reply

Un loc intim si placut, servirea ireprosabila, mancarea foarte buna. In topul preferintelor mele in acest moment :)

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ one = 6Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,