Restaurant Paparazzi (inchis)

Vizualizari 22.614 Vizualizari 
Comentarii 27 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3057 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Aviatorilor 31, BUCURESTI


021.222.64.22, 0788.958.127

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28718

E un alt restaurant acum in acel loc, Brasserie Charcuterie Brutarie Hambar.

-------------------------------

Am revenit la Paparazzi si am vazut ceva schimbari, intr-adevar: au acoperit terasa (curtea) de la intrare si au extins, astfel, spatiul din interior care e(ra) destul de mic si de intunecos. Atmosfera e placuta, locul e bine amenajat si decorat. Au trecut la meniu italienesc, cu mancare destul de buna (cu alt chef; Georges Rognard, fostul lor chef francez e acum la Negresco). Am vazut si pe unii de la o formatie de muzica pe terasa, care repetau, semn ca urma vreun spectacol, si ceva clienti care asteptau. Asadar, cred ca au extins putin conceptul si incearca sa atraga prin evenimente. Oricum, Paparazzi e un restaurant corect, la care cei din zona Aviatorilor pot merge cu incredere. (GB)

Paparazzi e un restaurant destul de mic pe Bulevardul Aviatorilor, cu cateva mese in interior si cateva pe terasa afara, vara. A fost pozitionat sus de la inceput, patronii au adus un chef francez care stie bine ce inseamna mancarea fina si buna, desi nu incearca sa pozitioneze Paparazzi ca "haute cuisine". Atmosfera e placuta si destinsa, serviciul e destul de personalizat, mai ales ca Paparazzi are multi clienti recurenti: ziua de la numeroasele firme din zona, seara oameni instariti din bogatul cartier. (GB - Apr 2008)



Localizare Restaurant Paparazzi (inchis)

Aviatorilor 31, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




In acest minunat loc am avut deosebita placere sa merg cu cineva care a gasit un gandac rascopt pe pizza, frumos tolanit si camuflat in mod diabolic sau doar intamplator printre maslinele negre (era quattro stagioni). Eram un grup de femei, iar chelnerul interpelat a luat imediat pizza respectiva si a disparut cu ea fara niciun cuvintel, revenind apoi sa ne sugereze SURAZAND sarcastic ca noi, ca niste doamne, am adus acel gandac in poseta si l-am amplasat pe pizza (si l-am si gatit in prealabil, vietatea fiind, repet, coapta).

Evident, am parasait incinta imediat si am facut sesizare la OPC (doar sediul OPC se afla aproximativ vizavi), dar sa nu uitam tara in care traim, deznodamantul fiind ca li s-a dat o amenda doar pentru lipsa mentionarii alergenilor in meniu.

Reply

Am mancat de multe ori la Paparazzi. Nu mai este cum era pe vremea lui Georges Rognard, dar restaurantul are in continuare mancare bunicica si o pizza excelenta. Daca ar imbunatati serviciul (foarte incet, nu intotdeauna foarte prietenos, de cele mai multe ori lipsit de atentie) si ar reusi sa incropeasca o lista de vinuri mai civilizata poate m-ar convinge sa mananc mai des acolo cu prietenii sau partenerii de afaceri. Domnul “manager” este intr-adevar foarte ocupat cu telefonul mobil desi nu mi-a lasat impresia ca acest fapt se datoreaza unui numar mare de rezervari.

Reply

restaurantul e chiar bine,pozitie excelenta..dar nu la fel pot spune despre servire ,mancare etc.
NU RECOMAND ,N AM CURAJ

Reply

am fost de 2-3 ori la paparazzi dar nu ma convins sa ma reintorc,meniul nu are legatura cu italia,portiile sunt mereu aiurea,cred ca nu au calificarea necesara sa gateasca meniuri italiene,pe master chef l am recunoscut,de pe dorobanti,si de acolo am fugit,kix maxim !!
imi pare rau de locatie,recomand taverna de dupa,unde totul e ok si se poate manca superb si mai ieftin …e mult de povestit dar o lasam asa …NU RECOMAND

Reply

Am fost saptamana trecuta la acest restaurant si desi din exterior se prezinta bine,in interior pe langa peretii “scorojiti” ,am avut parte de o intampinare neprietenoasa din partea managerului,care m-a alungat pur si simplu de la masa unde ma asezasem,pe motiv ca e rezervata..desi nu era indicat prin obisnuita placuta .
AQm avut curiozitatea sa caut pe forum alte pareri si se pare ca este ceva normal in atitudinea acestei persoane,lipsite de cel mai bun simt si care pe deasupra duhneste a alcool,imbracat intr-o tinuta apta pt mers la pescuit(initial am crezut ca e o gluma proasta) si nu e capabil sa formuleze o fraza corect gramatical.

Denis ar trebui sa facem reclamatii scrise direct la propietari..eu intentionez curand.

Pacat de investitia facuta ,de potentialul zonei..dar un asa manager e calificat exclusiv pt birturi…rusine!
Am plecat imediat si am anuntat si prietenii mei sa evite acest local.

Reply

    adriana, cico,maku,

    postarile voastre seamana foarte mult si sunt convins ca au ca ” radacina” alte considerente decat simpla voastra nemultumire apropo de restaurant.

    va rog asadar sa va identificati si sa ne faceti o vizita la Paparazzi daca doriti sa discutam mai pe larg.

    Promit sa postez cu lux de amanunte concluziile.
    Sunt convins insa ca demersul meu va ramane fara raspuns.

    Toate bune,

    Gabriel

    Reply

      Stimate domn,
      Sunt clientul restaurantului de pe vremea cand avea chef francez si cand preparatele erau intradevar de exceptie de asemenea servirea, decorul,etc
      Am sa incerc sa va transmit parerea mea sincera si dezinteresata.
      In acest moment mancarea este raport calitate/pret ok, servirea aproape buna dar personalul de servire pare sa se schimbe foarte des, decorul in schimb pare din ce in ce mai neglijat si “prafuit”…
      In legatura cu managerul, nu l-am remarcat pana zilele trecute cand, urmare a observatiilor citite pe site am incercat sa-l reperez. Daca este persoana care o banuiesc ca este din descrieri am un singur comentariu si anume: din cele ~50 min. cat am servit masa impreuna cu prietenii domnul respectiv a vorbit la telefon si a pendulat prin fata restaurantului 45 min.
      in rest tinuta, prestanta, etc… no comment ! Poate este foarte competent dar de asemenea poate fi un semn de intrebare…
      Raman inca al dvs. cliect in speranta ca ve-ti merge spre mai bine.

      Reply

Am citit toate parerile si am constatat ca sunt comenturi bune de mancare,locatie..mai putin de ospatari…personal.

Eu sustin si recomand mancarea ,cat si rapiditatea cu care este adusa la masa,atmosfera calda si muzica live.

Sunt deranjat de atitudinea personalului, in special asa zisului manager de sala..un domn Patrascan,neprofesional imbracat (bluze patate,de mers la sala de sport),care duhneste a alcool si priveste libidinos persoanele de sex feminin.

Trag un semnal de alarma catre conducere,sa-si angajeze cat mai curand firma de paza si protectie ,deoarece multi amici au promis ca il au in vedere pe d-l in cauza,daca nu-si corecteaza atitudinea…el trebuie sa urmareasca personalul..nu femeile prezente!!!!!

Reply

cel mai nasol restaurant care va umfla nota de plata……nu recomand si mai ales nu faceti rezervari ca va umfla nota de plata cat nu face numai hoti sunt acolo

Reply

Hello!

Dear friends, I RECOMAND Paparazzi,i like how it look like, verry nice design! And i also like piano bar concept almost every night is live music,and the food trust me, verry tasty.I cant whait to have time to go there.

Mario-Italy

Reply

Am fost la Paparazzi de foarte multe ori, si recomand cu placere. Mancarea este foarte gustoasa si mereu fresh, atmosfera este intima, calduroasa. Dupa ora 8 seara poti asculta muzica live, este un loc extraordinar, in sfarsit am unde sa ies aproape de casa! Bravo Paparazzi.

Reply

It’s a very nice place, the food is extraordinary and the prices are very fair.
This is one of the very few places in Bucharest where the food actually tastes italian!Enjoyyy! Salut chef Robert !

Reply

Scuze, de la vin, ceafa de porca s-a transformat in ciafa!!!..se mai intampla…..:-)))) Oricum, nu e obligatoriu, sa va riscati!!!….Astept injuraturile de rigoare!!!….Pt. curajosi, POFTA BUNA!!!

Reply

    Am bifat deja o buna parte din meniu,desi prefer pastele proaspete, in special “Tortelli ale noci”.
    De apreciat atmosfera, muzica(live) si oamenii de aici..desi nu au dimensiuni de modele:) sunt amabili si mereu aproape; Felicitari Chef Robert, pe care ai toate sansele sa-l intalnesti in restaurant avand grija ca preparatele sa fie servite in cel mai profi mod!Recomand cu drag!

    Reply

Am uitat de personal!!
Nu sunt selectionati pe criterii de casting, ci mai de graba de anumite sentimente si perceptii, in ceea ce-l priveste pe masterchef, raportat la calitatile oamenilor si nu neaparat la aspect! Deviza lui este:” omul sfinteste locul”
In final, va sugerez sa va “sacrificati” un pic dint timpul dumneavoastra si sa va incumetati pt a servi un pranz, dar nu o cina, unde s-ar putea sa aveti ghinionul ca la lumina unei lumanari, sa savurati un muschi de vita cu rucola , rosii chery, rucola si parmezan si un pahar de vin rosu in acompaniamentul unei melodi (life uneori) total “inadecvate” in zona de terasa acoperita, cand ploua usor sau chiar ninge!
Seara buna!!

Reply

Salut!
Gusturile nu se discuta!Eu sunt un client mai vechi,(4 ani) si s-ar putea sa fiu considerat subiectiv!?! Dar, sunt convins ca pt cine vine prima oara si incearca : Rosette Prosiutto, Tortellini alle noci, Gamberi diavola, Vitelo tagliata con rucola, etc SIGUR VOR REVENI! Mancarea este foarte buna ( depinde de gust), servirea este prompta si ambianta este una placuta , intima si prietenoasa! Pt. ” cunoscatori” stilul italienesc nu se vrea neaparat prin varietatea de produse, ci prin calitatea lor, zilnic avand GARANTIA unui meniu de calitate proaspat si gustos. Este genul de local micut, cochet si intim, unde bucatarul te intampina cu drag, iti recomanda si prepara pe loc meniuri gustoase si apetisante preparate dupa retete proprii si unice , numai de el stiute dupa placul fiecaruia ( vita, pui, peste)! Si ca sa nu para ca are numai calitati, pot spune ca are si anumite minusuri:
-nu exceleaza la capitolul “ciorbe”
-nu are ciafa de porc sau mititei cu cartofi prajiti
– pulpa de pui cu fasole verde, pomana porcului, carnati oltenesti cu pireu, etc
Va recomand pt doritori: Burebista, Terasa Doamnei, Casa Romaneasca, Hanul Haiducilor

Reply

Buna,

Va spun sincer ca eu merg la Paparazzi inca de la deschidere si am fost foarte multumita de serviciile oferite. Mancare foarte buna, desi poate ca da, uneori nu au tot ceea ce este mentionat in meniu, dar sa fim sinceri, asta se poate intampla oriunde, personal amabil, si cred ca asta este cel mai important si o atmosfera placuta.

Au mai tot timpul evenimente reusite, cu muzica buna si oameni frumosi. Si am observat ca acolo merg si cateva persoane publice foarte cunoscute, insa prefer sa nu dau numele.

Eu il recomand cu caldura, desi parerile sunt impartite. Cred ca cel mai bine este sa va convingeti singuri.

Reply

Cate bordeie ..atatea pareri:))
Am trecut pragul bistro Paparazzi in perioada cand cocheta cu meniu frantuzesc si desi am apreciat mancarea fina,nu am revenit datorita preturilor de ..Paris!
Datorita unui eveniment la care am fost invitat recent am redescoperit meniu italian fff apreciat si datorita caruia revin cu placere,preturile sunt accesibile si niciodata nu astept mai mult de 10 min comanda.Masterchef D-l Robert,de asigura personal ca totul este pe gustul clientilor sai!Felicitari!

Reply

Super mancare,paste delicioase,atmosfera calsa si primitoare!!Am petrecut impreuna cu prietenele 8 Martie la Paparazzi si ne-am simtit superrr!Multumim conducerii pt florile primite si voi reveni cu siguranta:))

Reply

Merg saptamanal la Bistro Paparazzi pentru mancarea delicioasa,care nu se lasa asteptata si pentru atmosfera placuta.

Am cunostinte care merg de cel putin 2 ori pe saptamana,la after-work,ideea binevenita de altfel!Minus ar fi personalul,DAR Recomand “PAPARAZZI”!

Reply

salutare,
Am fost saptaman trecuta la Paparazzi.
Mancarea ok.. au niste paste fresca ft bune.. am incercat rossete si niste graminia cu trufe.. Seviciul prietenos dar trebuie lucrat la costume..!!
Ce mi-a placut insa cel mai mult este noua terasa acoperita unde marti/m/j si vineri au live music.. Tocmai canta un tip pe care l’am vazut si pe la Jack’s .. lume relaxata de office..un after works corect..Recomand!

Reply

la recomandarea unor prieteni am ajuns la paparazzi, masa mare ..portii mici si sarace, pizza care nu are treaba cu realitatea,pastele sunt bune doar ptr cei ce nu au mancat adevaratele paste,asta e ..sa nu vorbim de cash,destul de nervoasa plata ,ambient placut si cam atit ..nu prea recomand ptr ca nu am motive,slab pentru o circiuma situata intr o zona asa de boema ,NU RECOMAND

Reply

restaurantul foarte cochet,chiar imi era dor de paparazzi,dar in varianta franceza,si cred ca mi va fii dor si de meniul de odinioara,acum nu bubuie de nimic,simplu si destul de piperat,cu vin la pahar,bate spre carciuma de cartier,lipseau mici ..lipseau multe din meniu etc

Reply

intr adevar confirm cele scrise inaintea mea,locatia e ok,chiar pot spune ca este cu gust,insa personalul si meniurile sunt total aiurea ,prea putine disponibile din ce exista in meniu,preturile destul de piperate ptr ce s ofera,servirea destul de grea,pacat ..exact nu recomand !

Reply

paparazii,scurt si la obiect ..prost si scump ptr ce se crede a fii ..locatia intr adevar ok dar meniul e departe de ce se povesteste
nu as recomanda

Reply

am fost de 2 ori ,prima data am crezut ca aveam pretentii ,dar m am convins a 2 a oara ,n are treaba cu nicio italie ,cu meniuri italiene,si alte povesti ,e o circiuma medie,unde se poate minca daca ti este foame,dar delicatese nicio sansa ,nu recomand

Reply

Am fost duminica trecuta aici, din pacate nu aveau jumatate din meniu, insa atmosfera si pastele (am incercat 2 feluri) au fost foarte bune.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 − one =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,